Έκλεψαν τα ποδήλατα που νοίκιαζε ο δήμος Νέας Σμύρνης




Ακόμα δεν μπήκαν, τα έκλεψαν τα ποδήλατα: αποκλειστικές δηλώσεις

Ακόμα δεν μπήκαν τα ποδήλατα και κάποιοι τα έκλεψαν. Η υπεύθυνη σε θέματα βιώσιμης κινητικότητας, Νόρα Γαλανοπούλου, σε αποκλειστική συνέντευξη στο www.nstv.gr ,είπε
“Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια και προσωπικό αγώνα να ξεπεραστούν γραφειοκρατικού τύπου προβλήματα, τέθηκε πριν 2 μέρες σε δοκιμαστική λειτουργία το σύστημα αυτόματης ενοικίασης ποδηλάτων. Δόθηκαν ήδη οι πρώτοι 20 κωδικοί πρόσβασης στο σύστημα σε συμπολίτες μας. Όμως η εφαρμογή του συστήματος σκόνταψε επάνω στην κακόβουλη, κακοπροαίρετη και επιθετική συμπεριφορά κάποιων σε βάρος του συστήματος, οι οποίοι θέλουν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους για τη μη δυνατότητα λειτουργίας αυτών των πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα συστήματος  Παραβίασαν το σύστημα και εξαφάνισαν κάποια από τα ποδήλατα νομίζοντας ότι έτσι βομβαρδίζουν την διάθεσή μας και την επιθυμία μας να  εναγκαλιστεί το ποδήλατο στην Νέα Σμύρνη.
Ο εκφοβισμός δεν θα περάσει! Το σύστημα θα λειτουργήσει και πάλι αλλά αυτή τη φορά με συστήματα φύλαξης όπως κάμερες, συναγερμούς έτσι ώστε όποιοι ενδιαφέρονται να απολαμβάνουν ανενόχλητοι τις βόλτες τους στη Νέα Σμύρνη.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.