Αντί για μαγιό και παραλία, σορτσάκια και λόφο Πανί!




Η παρέα σκέφτηκε ότι δεν της έφτανε σήμερα ο χρόνος για μπάνιο στη θάλασσα, έτσι πήραν σεντόνι, το σκύλο και “έπιασαν” σκιά στις όχθες του λόφου-τόπου συνάντησης, ανάμνηση των παιδικών χρόνων. 

Ο χρόνος δεν τους έφτανε σήμερα γιατί η Αργυρώ μετά έπρεπε να πάει στη δουλειά.

“Δεν είναι η δουλειά που σπούδασα για να κάνω, γιατί τα νύχια δεν αφήνουν κέρδος σήμερα. Αλλά στην καφετέρια, βγαίνει το μηνιάτικο”, μας είπε η Αργυρώ.

Πάντως σήμερα, “αφού δεν πήγαμε θάλασσα, ήρθαμε στο βουνό”, μας είπαν τα παιδιά. Η Αργυρώ, είναι από το Μπραχάμι, και οι φίλοι της, Μάρσυ και Γιώργος από τον Άλιμο. Ήρθαν εδώ για λίγες ώρες δροσιάς και χαλάρωσης.

“Τρελαίνομαι για τα λουλούδια και υπάρχουν περίοδοι που έρχομαι και κάθομαι με τις ώρες εδώ, είτε κάνω βόλτες γύρω γύρω, είτε κάνω ποδήλατο!” μας λέει η Αργυρώ. “Αρκούν 5-6 γύροι στο λόφο για να σφίξει το πόδι!”, συνέχισε.

Μόνο που “έχει πολύ αστυνομία τελευταία! Δε βρίσκω το λόγο, εμείς ερχόμαστε εδώ μόνο για να χαλαρώσουμε, δεν κάνουμε κάτι, και κάποιες φορές η αστυνομία γίνεται ενοχλητική”, λέει ο Γιώργος.

Νέοι της περιοχής που, ακόμα και σε ξέγνοιαστες σαν αυτή στιγμές, στο πίσω μέρος του μυαλού τους στριφογυρίζει ένα ερωτηματικό για το μέλλον…

ο σκύλος ρόξι!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.