Τσακώνονται ακόμη για τα κούλουμα σε Ελληνικό και Αργυρούπολη




Ανακοίνωση του Δήμου:

Σε πρόσφατο δελτίο τύπου της παράταξης του για τα κούλουμα ο κ. Κωνσταντάτος ρωτά «γιατί κύριε δήμαρχε δεν κάνατε τα κούλουμα από κοινού με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο της Αργυρούπολης;» και απαντάει μόνος του ότι δήθεν η δημοτική αρχή ακολουθεί «διαφοροποιημένη αντιμετώπιση» των δημοτών σε Ελληνικό και Αργυρούπολη. Η απάντησή του φυσικά είναι ως συνήθως μακριά από την αλήθεια.

Η αλήθεια είναι απλή. Ο δήμος δεν έκανε κούλουμα μαζί με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο της Αργυρούπολης, γιατί επιθυμία του Συλλόγου ήταν να οργανώσει μόνος του Κούλουμα στο βουνό.

Η Πολιτιστική Επιτροπή του δήμου, στην οποία συμμετέχουν και εκπρόσωποι της παράταξής του κ. Κωνσταντάτου, αφού ενημερώθηκε για την επιθυμία του Συλλόγου, ομόφωνα αποφάσισε να διοργανώσει τα Κούλουμα του δήμου στο γήπεδο Μπέιζ Μπολ στην πρώην αμερικάνικη βάση.

Από αυτή την εξέλιξη κανένα πρόβλημα δε δημιουργήθηκε. Αντίθετα, ο δήμος συνέδραμε υλικά και ηθικά το σύλλογο στην εκδήλωσή του και ο δήμαρχος παραβρέθηκε σε αυτήν.

Αυτήν την αλήθεια τη γνωρίζει ο κ. Κωνσταντάτος προτίμησε όμως ακόμα μια φορά τη λασπολογία μη σεβόμενος ούτε καν την ψήφο των εκπροσώπων της παράταξής του στην πολιτιστική επιτροπή του δήμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.