Τροχαίο με τη Μαριάντα Πιερίδη στη Γλυφάδα – γλύτωσε από θαύμα! (VIDEO)




Άγιο είχε η Μαριάντα Πιερίδη! Η όμορφη τραγουδίστρια σώθηκε από θαύμα μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της χθες το μεσημέρι στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με αξιωματικό της Τροχαίας Αττικής, η τραγουδίστρια βγήκε αιμόφυρτη μέσα από μια μάζα σιδερικών, αφού το αυτοκίνητό της, τύπου Smart, διαλύθηκε από τη σύγκρουση, ενώ λίγο έλειψε να κοπεί στη μέση, αφού παρά τρίχα δεν έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ.

Οπως φαίνεται και στις συγκλονιστικές φωτογραφίες που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα αποκλειστικά η «Espresso», το μικρό Smart της Μαριάντας Πιερίδη προσγειώθηκε με τον «ουρανό», αφού πρώτα έκανε μια σειρά από τούμπες στον αέρα.

Το τροχαίο συνέβη χθες λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι. Η τραγουδίστρια μόλις είχε φύγει από κέντρο τεχνητού μαυρίσματος (solarium) απ’ όπου μάλιστα ανέβαζε φωτογραφίες στο Twitter και οδηγούσε στη Γλυφάδα με κατεύθυνση προς την παραλιακή. Την ώρα που περνούσε από τη διασταύρωση των κεντρικών οδών Σάκη Καράγιωργα και Κύπρου, μια άλλη οδηγός, με αυτοκίνητο μάρκας Toyota Yaris, παραβίασε το stop κι έπεσε με ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο της τραγουδίστριας.

O εκκωφαντικός θόρυβος από τη σύγκρουση έκανε τους περιοίκους να πεταχτούν έντρομοι από τα σπίτια τους, ενώ την ίδια ώρα περαστικοί οδηγοί, βλέποντας την τρελή πορεία του Smart στον αέρα, «κοκάλωναν» τα οχήματά τους μη πιστεύοντας στα μάτια τους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, και όπως αποτυπώνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες, το αυτοκίνητο της Μαριάντας Πιερίδη, που «έσκασε» στον δρόμο αναποδογυρισμένο, δίπλα σε κολόνα της ΔΕΗ, καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά του «Ευαγγελισμού» όπου οι γιατροί την υπέβαλαν σε εξετάσεις, ακτινογραφίες στο κεφάλι, στη μέση και τον θώρακα, ενώ της έκαναν και υπέρηχο στην κοιλιακή χώρα για τυχόν εσωτερική αιμορραγία. Σύμφωνα μάλιστα με τους θεράποντες ιατρούς, η τραγουδίστρια φέρει επιπόλαια τραύματα στο κεφάλι, ενώ, όπως μας επιβεβαίωσε και ο διοικητής του «Ευαγγελισμού» Μιχάλης Θεοδώρου, η Μαριάντα τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.

Με εμφανή τα τραύματα στο πρόσωπο πήρε εξιτήριο η Μαριάντα Πιερίδη μετά το τροχαίο!
Εξιτήριο πήρε σήμερα το απόγευμα η Μαριάντα Πιέριδη έπειτα από το τροχαίο ατύχημα που είχε χθες το μεσημέρι στην Γλυφάδα.
Να θυμίσουμε ότι μια οδηγός παραβίασε το stop και έπεσε πάνω στο smart που οδηγούσε η τραγουδίστρια. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, αφού το αυτοκίνητο της τραγουδίστριας «πήρε» δύο τούμπες και «έσκασε» στον δρόμο αναποδογυρισμένο δίπλα σε κολώνα της ΔΕΗ και έχει καταστραφεί. Φανερά σοκαρισμένη και με τα χτυπήματα εμφανή στο πρόσωπο της, βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με δική της ευθύνη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του δελτίου του Star ενώ η μητέρα της δήλωσε: «Ευτυχώς όλα είναι πολύ καλά. Πάει πολύ καλύτερα η υγεία της. Τώρα πρέπει να ξεκουραστεί στο σπίτι. Να μην κινείται, να μην βγαίνει. Βγαίνει με δική της ευθύνη στο νοσοκομείο. Φοβήθηκε πολύ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που βγήκε και που είναι καλά και ζει!»

Πηγή:www.gossip-tv.gr

http://www.youtube.com/watch?v=UgF4mLRFofk

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.