Θύελλα Αγίου Δημητρίου – Φωστήρας Ηλιούπολης 2-0




 

Με δύο γκολ των Ευαγγελόπουλου και Τζεμόπουλου η Θύελλα πήρε πολύτιμες ανάσες για τον αγώνα που δίνει για την παραμονή της στην Α’ ΕΠΣΑ. Δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος οι κυανόλευκοι επικράτησαν άνετα με 2-0 του Φωστήρα Ηλιούπολης και ρίχνουν το βάρος του στον επόμενο αγώνα.

Θύελλα σήκωσε η ομάδα του Τασιόπουλου, που έδειξε πάθος για τη νίκη και δημιούργησε ευκαιρίες από το πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να βρίσκει δίχτυα. Ο Φωστήρας είχε περισσότερο θέση… φιλοξενούμενου και δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 60’ έπειτα από λάθος στην άμυνά του. Ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα και έκανε το 1-0 ενώ στο 65’ ο Ηλίας Τζεμόπουλος έγραψε το τελικό 2-0. Ο νεαρός επιθετικός, έπειτα από κάθετη πάσα του Τσακόγιωργα χάρισε στην ομάδα του ότι της έλειπε… Ελπίδες για την συνέχεια και τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και κάθε παιχνίδι είναι «ντέρμπι». Ο Αστέρας 2004 σε αναμέτρηση που θα γίνει εκτός έδρας και το Παλαιό Φάληρο στον τελευταίο και κρισιμότερο αγώνα στο δημοτικό γήπεδο Αγίου Δημητρίου.

Αποτελέσματα (28η αγ): Αστέρας Ζωγράφου- Αγία Ελεούσα 0-2, ΠΑΣ Γαλάτσι- Χαραυγιακός 0-1, Ηλιούπολη- Ολυμπιακός Λιοσίων 1-1, Θύελλα Αγίου Δημητρίου- Φωστήρας Ηλιούπολης 2-0, Άγιοι Ανάργυροι- Αστέρας 2004 2-1, Σούρμενα- Παλαιό Φάληρο 2-1, Μελίσσια- Ελπίδα Αγίων Αναργύρων 1-1, Αγία Παρασκευή- Ηράκλειο 2-1.

 

Βαθμολογία (μέχρι 28η αγ): Χαραυγιακός 60, Αγία Παρασκευή 56, Ηλιούπολη 51, Ηράκλειο 48, Ελπίδα Αγίων Ανάργυρων 43, Άγιοι Ανάργυροι 41, Σούρμενα 40, Φωστήρας Ηλιούπολης 38, Ολυμπιακός Λιοσίων 35, Μελίσσια 34, Αγία Ελεούσα 32, Παλαιό Φάληρο 31, Θύελλα Αγίου Δημητρίου 29, ΠΑΣ Γαλάτσι 25, Αστέρας Ζωγράφου 18.

http://imaginistes.com (Σοφία Τσιρώνη)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.