Σκουπίδια στην παραλία Βάρκιζας: θέμα στα social media




(alkyonida-news.gr)

Τα σκουπίδια στην Ανατολική παραλία της Βάρκιζας και η ελλιπής μέριμνα κυρίως από μέρους της Δημοτικής Αρχής για τον καθαρισμό της φαίνεται ότι δεν ενοχλεί πλέον μόνο τους κατοίκους της περιοχής που δημοσιεύουν αντίστοιχες φωτογραφίες στα social media της περιοχής αλλά και όσους επισκέπτονται την πόλη μας για έναν ανοιξιάτικο περίπατο…πόσο μάλλον όταν οι επισκέπτες της περιοχής είναι και γνωστοί δημοσιογράφοι με αρκετούς “φίλους” και στα social media..!!

 

varkiza1

Κάτοικος της περιοχής, δημοσιεύει φωτογραφία στις 02/03 στο “Facebook wall” της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας στα πλαίσια των καταστροφών που είχε προκαλέσει στην περιοχή η μεγάλη τότε καταιγίδα.

Την Κυριακή 07/04 γνωστος δημοσιογράφος στα πλαίσια της επίσκεψης του στην περιοχη για την Κυριακάτικη βόλτα με την οικογένεια του στην Ανατολική παραλία της Βάρκιζας, ήρθε σε επαφή με την άσχημη εικόνα της παραλίας και τη σχολίασε αντίστοιχα στο Facebook..

“Βάρκιζα 7/4. Σκουπίδια μαζί με παιδάκια. Η ανυπαρξία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Που είναι ο Δήμαρχος των τριών Β;” σχολιάζει ο δημοσιογράφος του newsauto.gr της εφημερίδας “Πρωτο Θέμα” και παραθέτει την εικόνα..

varkiza2Πηγή: http://www.facebook.com/trakousellis

Και φυσικα δε λείπουν και τα αντίστοιχα σχόλια όσων γνωρίζουν την περιοχή..

VARKIZA sxolia fb

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.