Πρόστιμο στο δήμο Αλίμου γιατί απασχολούσε υπαλλήλους χωρίς σχέση εργασίας
Σε ένα έγγραφο φωτιά, η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών ενημερώνει τον Δήμαρχο κ. Ορφανό, την Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών (Αντιδήμαρχος ο κ. Κονδύλης) και την Διεύθυνση Κοινωνικής Αντίληψης , ότι το ΙΚΑ με την 161152/14.03.13 πράξη επιβολής προστίμου επέβαλε πρόστιμο 1000 ευρώ στον Δήμο. Αυτό έγινε διότι μετά από έλεγχο διαπίστωσαν ότι στις 14-3-13, στα Δημοτικά Ιατρεία, βρέθηκαν να απασχολούνται οι Ε.Π. και Μ.Λ. χωρίς σχέση εργασίας με τον Δήμο!
Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!

Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι ο Δήμος ΔΕΝ μπορεί να λάβει ασφαλιστική ενημερότητα ενώ και η Οικονομική Διεύθυνση ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ να αναλάβει την ευθύνη να εκδώσει το ένταλμα για την πληρωμή του προστίμου.
Το έγγραφο καταλήγει με την παράκληση «… για την άμεση διερεύνηση του περιστατικού και την απόδοση τυχόν ευθυνών.»
Η παράνομη απασχόληση και η μη απόδοση ασφαλιστικών εισφορών είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που όμως έως τώρα δεν είχε παρουσιαστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο Δήμος και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών βρίσκονται δυστυχώς εκτεθειμένοι…

(alimos.com)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.