Ποδόσφαιρο: Α τοπικό αποτελέσματα – Ετοιμάζεται για τα μπαράζ ο Χαραυγιακός!




Μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ισοπαλίες για τις ομάδες της πόλης μας ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου. Στην πρώτη θέση και έτοιμος για τα μπαράζ ο Χαραυγιακός.

Α όμιλος

Ισοπαλία με σκορ 1-1 για τον Γ.Σ.Η. με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων εντός έδρας. Σκόρερ στο 50 ο Γεμιστός. Στην Τρίτη θέση ο Ήλιος με 51 βαθμούς σε 28 αγώνες, 5 βαθμούς πίσω από την Αγία Παρασκευή και 9 πίσω από τον Χαραυγιακό. Την επόμενη αγωνιστική η Ηλιούπολη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Φωστήρα.

Νίκη εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γαλάτσι πέτυχε ο Χαραυγιακός με σκορ 0-1. Σκόρερ στο 3 ο Νικόλα. Στους 60 πλέον ο Χαραυγιακός στην πρώτη θέση σε 28 αγώνες και πάει άνετος επόμενη αγωνιστική να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Αγία Παρασκευή.

Εκτός έδρας ήττα για το Φωστήρα με σκορ 2-0 από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Στους 38 βαθμούς σε 28 αγώνες ο Φωστήρας στην όγδοη θέση. Την επόμενη αγωνιστική ο Φωστήρας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Γ.Σ. Ηλιούπολης.

Β όμιλος

Ήττα για την Διάνα με το βαρύ 0-4 από την πρωτοπόρο Δόξα Βύρωνα. Στους 26 βαθμούς σε 28 αγώνες στην 14η θέση. Την επόμενη αγωνιστική η Διάνα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανερυθραικό.

(ilioupolionline.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.