Δέκα λόγοι για τους οποίους η Νέα Υόρκη δεν είναι και τόσο συγκλονιστική




 

Όλοι πιστεύουν ότι η Νέα Υόρκη είναι το κέντρο του σύμπαντος. Όσοι ζουν μόνιμα εκεί ή όσοι έχουν τα κριτήρια ενός αυθεντικού κοσμοπολίτη διαβεβαιώνουν ότι η πόλη δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται.

Η Huffington Post μάζεψε 10 λόγους για να μας πείσει ότι η Νέα Υόρκη δεν είναι τόσο ειδυλλιακή όσο φαίνεται.

Ο καιρός

Η Νέα Υόρκη έχει μόνο δύο εποχές: τρελή ζέστη και τρομακτικό κρύο. Η άνοιξη είναι ευχάριστη αλλά κρατάει μόνο 3 μέρες και δίνει τη θέση της στη βροχή που διαρκεί εβδομάδες. Το φθινόπωρο είναι χειρότερο. Εκεί που λέτε «Αγαπώ το φθινόπωρο» που διαρκεί 4 ημέρες ξαφνικά αρχίζει η βροχή και το χιονόνερο.

Είναι το καλύτερο μέρος για να περάσετε μια όμορφη ημέρα

Αν όμως η ημέρα σας είναι άσχημη τότε η Νέα Υόρκη είναι ικανή να σας κάνει την ημέρα πολύ χειρότερη. Αν π.χ. μόλις σας απέλυσαν να είστε σίγουροι ότι είτε θα βρέχει είτε θα χιονίζει, το μετρό δεν λειτουργεί, χιλιάδες τουρίστες θα πέφτουν πάνω σας σαν τυφλωμένοι, και δέκα άστεγοι θα σας σταματήσουν για να σας ζητήσουν ένα δολάριο.

Εχει πολλούς ομοφυλόφιλους

Ολοι αγαπάμε τους ομοφυλόφιλους αλλά αυτό το πράγμα με τη Νέα Υόρκη δεν υποφέρεται. Ολοι οι ομοφυλόφιλοι της Αμερικής νομίζουν ότι πρέπει να μετακομίσουν στην Νέα Υόρκη για να γίνουν αποδεκτοί. Αποτέλεσμα, αν είστε στρέιτ είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε ταίρι.

Ολος ο κόσμος λέει ανοησίες

Ολοι στη Νέα Υόρκη διηγούνται κάποια ιστορία αλλά συνήθως είναι επινοημένη και διανθισμένη με βλακείες.

Ολοι δουλεύουν σαν υστερικοί

Οσοι μετακομίσουν στη Νέα Υόρκη πρέπει να το ξέρουν: για να επιβιώσεις εδώ, αν βέβαια βρεις κάποια δουλειά, πρέπει να εργάζεσαι σαν τρελός, όλοι αυτό κάνουν και καυχώνται γι’αυτό.

Είναι γεμάτη από καλά εστιατόρια

Αυτό βέβαια είναι καταπληκτικό, αλλά μόνο για λίγους αφού για να φας πρέπει πρώτα να ελέγξεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Είναι το κέντρο του πολιτισμού

Η Νέα Υόρκη έχει να προσφέρει σε επίπεδο κουλτούρας όσα όλες οι άλλες πόλεις μαζί. Υπάρχει όμως εδώ κάτι τεχνητό, όλοι δήθεν τρελαίνονται να παρακολουθήσουν όπερα αλλά στην πραγματικότητα θα προτιμούσαν μια επιθεώρηση με τον Σπάιντερμαν.

Οι άνθρωποι θα έκαναν οτιδήποτε για να τραβήξουν την προσοχή

Ακόμη και να κοιμηθούν με τον οποιονδήποτε, να επινοήσουν ένα σούπερ επάγγελμα για να φανούν ξύπνιοι ή να ξημεροβραδιάζονται στα social media για να λένε πόσους followers έχουν.

Η Νέα Υόρκη φιλοξενεί τις πιο παλαβές γυναίκες στον κόσμο

Εχει πάρα πολλές ελεύθερες γυναίκες, απελπισμένες που δεν μπορούν να βρουν έναν σύντροφο στα μέτρα τους, γυναίκες που χρειάζονται βάλιουμ, αν μη τι άλλο.

Οι άνθρωποι είναι σνομπ χωρίς λόγο

Ακους, για παράδειγμα, τη φράση «Μπρούκλιν; Δεν θα πήγαινα εκεί ούτε να με πλήρωναν» οπότε τι απαντάς; «Γεννήθηκες από την κοιλιά της μάνας σου στο Μανχάτταν, ρε φίλε;»

 

Πηγή:  iefimerida.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.