OPENINGS ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ! Τι θα δούμε φέτος…στην καλοκαιρινή ζώνη της διασκέδασης




OPENINGS ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ! Τι θα δούμε φέτος...στην καλοκαιρινή ζώνη της διασκέδασης;;;!!!

Πολλά είναι τα μαγαζιά που χτυπήθηκαν από τσουνάμι για ακόμα μια χρονιά φέτος και παρασύρθηκαν στην παραλιακή… Αρκετά clubs αλλάζουν στέγη και υποδέχονται το καλοκαίρι μέσα από φαντασμαγορικά events, έτοιμα να απογειώσουν τις αθηναϊκές νύχτες!

Balux

Πρώτο πρώτο, άνοιξε τη σεζόν στις 5/04 το γνωστό ελληνάδικο «Sideradiko» που κατηφόρισε για να μπλοκάρει την Ποσειδώνος… Μαζί του στο συγκρότημα του Γαλάζιο του Aγίου Κοσμά, θα βρίσκεται και το latin club «El Fuego», αλλά και το «One» το οποίο θα κάνει dance parties και events! Παράλληλα, στον Άλιμο, τα hot spots Bocca και Ostria θα λειτουργήσoυν ως «Yaya» και «Sea n’ City», αντίστοιχα!

W night club: Tι εκπλήξεις ετοιμάζει φέτος το hot spot της παραλιακής και πότε κάνει...ντεμπούτο;;;

Ακόμα, στις 12/04 το «W» έκανε grand opening από τα Αστέρια Γλυφάδας πλέον, ενώ το ίδιο βράδυ ανοίγουν το «Ακρωτήρι» στον Άγιο Κοσμά, το οποίο θα παίζει full house και nu disco μουσική, αφού ενώνει τις δυνάμεις του με το bar «Mikro» της Γλυφάδας, ενώ παράλληλα και το «Bodrum» ετοιμάζει το party του για τις 19/4 από τη Γλυφάδα στο χώρο του πρώην «Housaki»! Την ίδια ημέρα θα κάνει ντεμπούτο και το DREAM CITY!

DREAM CITY at Mansion! Πότε... κατεβαίνει παραλία το κορυφαίο club resto της πόλης;;;

Το κορυφαίο club resto της πόλης μεταφέρεται στον εντυπωσιακό χώρο του Mansion, στη Διαδόχου Παύλου στη Γλυφάδα.

Και δεν τελειώνουμε εδώ! Ετοιμαστείτε για δεύτερο κύμα openings που καταφθάνει το Μάιο, μέσα στα οποία θα κάνει το ντεμπούτο του και το «Island»…

Sea n' City

(athensmagazine.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.