Ο αγώνας Women Run στη Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Δελτίο Τύπου:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας, το «Women Run» μια εκδήλωση για γυναίκες … αφιερωμένη σε γυναίκες με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».Σε ένα όμορφο περιβάλλον οι  500 και πλέον συμμετέχουσες στα 5 χλμ. και στο βάδην 2 χλμ. σε ανώμαλο έδαφος, ευχαριστήθηκαν τις δύο διαφορετικές διαδρομές και μετέφεραν το μήνυμα της οργανωμένης αλληλοβοήθειας. Συγκινητική ήταν η συμμετοχή και η προσπάθεια στα 2 χλμ. βάδην εγκυμονούσης 7 μηνών με νήπιο 2 ετών σε καροτσάκι η οποία στο τερματισμό καταχειροκροτήθηκε.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης έδωσε αναμνηστική πλακέτα στην πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» κ. Γαβριηλίδου.

Νικήτρια στα 5 χλμ. ήταν η κ. Πουλίδου Φιλίππα με 2η την κ. Χρίστουλα Αγκάτα και 3η την κ. Κεραμιδά Αγγελική. Στα 2 χλμ. Βάδην νικήτρια ήταν η κ. Δερεζέα με 2η την κ. Σμπάρα και 3η την κ. Μπάτκιβ στις οποίες δόθηκαν κύπελλα.

Σε όλες τις συμμετέχουσες δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια. Κληρώθηκαν αθλητικές τσάντες και περιποιήσεις προσώπου αντιγήρανσης με χορηγία ινστιτούτου αισθητικής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας και Δημοτικός Σύμβουλος Στέλιος Λανδράκης, ο Αντιδ/ρχος Οικονομικού Στάθης Γεωργούλας, η Αντιδ/ρχος Πόλης Νατάσα Αργυροπούλου, η Αντιδ/ρχος Διοικητικού Μαρία Βουγιουκλή, ο Αντιπ/δρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. Δημήτρης Τσακίρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Βίγλας και Σπύρος Δήμου, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθηνά Λιγνού, Χαρίση-Μπίλια Δαφνούλα και Έρη Καραμηνά οι οποίες συμμετείχαν στα 2 χλμ. βάδην. Επίσης στα 2 χλμ. βάδην και η Δ/ντρια του Κ.Α.Π.ΠΑ. κ. Βάσω Καρακίτσου. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Στράτος Κάννος.

Επισυνάπτονται φωτό

Νο1 – Νο9 Στιγμιότυπα από τη διοργάνωση. Νο – 10 (Διακρίνονται από αριστερά), Στράτος Κάννος τομεάρχης αθλητισμού, ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης ενώ δίνει την τιμητική πλακέτα στην πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής κ.Γαβριηλίδου.

Νο-11(Διακρίνονται από αριστερά) Δήμου Σπύρος δημοτικός σύμβουλος, Μαρία Βιουγιουκλή, αντιδήμαρχος Διοικητικού, Δημήτρης Τσακίρης αντιπρόεδρος Κ.Α.Π.Π.Α., Νατάσσα Αργυροπούλου αντιδήμαρχος Πόλης, Στάθης Γεωργούλας Αντιδήμαρχος Οικονομικών και ο Λεωνίδας Καλλιδώνης μέλος της επιτροπής μαρινών. Νο-12 Οι νικήτριες των αγώνων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

fto 2fto 3fto 4fto 5fto 6fto 7fto 8fto 9fto 10fto 11fto 12

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.