Κραυγή Αγωνίας από τους Βιβλιοχαρτοπώλες της Γλυφάδας
Πανστρατιά, Βιβλιοχαρτοπωλών Γλυφάδας, Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, Συλλόγων Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Αθηνών-Προαστίων & Πειραιώς και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών και Βιβλιοχαρτοπωλών κατά της διοργάνωσης « Έκθεσης Βιβλίου» στη πλατεία Κατράκη.
Η Έκθεση δεν πληρεί καμία νόμιμη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί, διότι δεν καλύπτεται από συνδικαλιστικό όργανο ( Ν 3377/2005 αρ. 17 & ΚΥΑ 3508/2011 αρ.3 )
· Το εναπομείναντα 5 Βιβλιοχαρτοπωλεία της κάτω Γλυφάδας και τα 3 βιβλιοχαρτοπωλεία της Άνω Γλυφάδας (Γούναρη) , μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, είναι κατηγορηματικά αντίθετα με την διοργάνωση τέτοιας έκθεσης.
· Ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών Αθηνών-Προαστίων στην επιστολή του αναφέρει ότι ο κ. Μουραφέτης (οργανωτής) έχει απασχολήσει αρκετές φορές τους Συλλόγους Βιβλιοχαρτοπωλών με διοργανώσεις παράνομων εκθέσεων και ότι μαζί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών και Βιβλιοχαρτοπωλών τηρούν τους νόμους, στηρίζουν τα μέλη τους και επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμα τους.
· Ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά δηλώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν συμμετέχει και δεν οργανώνει τέτοιες παράνομες Εκθέσεις και ότι επιφυλάσσεται για την προάσπιση παντός νόμιμου δικαιώματος του ενώπιον κάθε αρμόδιας Αρχής.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.