Ελάτε στο ΑLMA CLUB στον Άλιμο




Τον προηγούμενο Οκτώβριο αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία νέα ομάδα με ορμητήριο το ΑΛΜΑ Κλαμπ και το κολυμβητήριο 25 μέτρων που βρίσκεται εκεί, μία νέα κυψέλη δηλαδή παιδιών, με στόχο την σωστή εκμάθηση της κολύμβησης και την δημιουργία ομάδων πόλο για μικρά παιδιά.
Με εξειδικευμένους προπονητές και υπό την εποπτεία μας, ξεκινήσαμε μέσα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, την προσπάθειά μας. Η ανταπόκριση μέχρι τώρα είναι θα λέγαμε, ικανοποιητική.
Η ομάδα λοιπόν με το όνομα «Απόλλων Αλίμου» διαθέτει την δυνατότητα στα παιδιά και στους γονείς τους, να έρθουν στο κολυμβητήριο από τις 17.00 – 19.15 (τα παιδιά) και από 19.15 – 20.45 (οι ενήλικες), και να γνωρίσουν από κοντά τις χαρές του νερού.


Η σχολή κολύμβησης και πόλο, λειτουργεί λοιπόν καθημερινά. Τα παιδιά που εγγράφονται σε αυτήν, διαλέγουν 3 ημέρες της εβδομάδας, προκειμένου να συμμετέχουν στα εξειδικευμένα προγράμματά μας. Το κολυμβητήριο όμως δεν διατίθεται μόνο για τα παιδιά. Οι γονείς τους, αλλά και όποιος άλλος ενήλικας επιθυμεί, μπορεί να έρχεται από 19.15 – 20.45 και να αθλείται, είτε κάνοντας Aqua Aerobic, είτε κολυμπώντας καθημερινά κάτω από την επίβλεψη των εξειδικευμένων προπονητών μας.
Προκειμένου να γνωρίσουν τον χώρο, αλλά και να προσαρμοστούν εύκολα στις ιδιαιτερότητες του υγρού στοιχείου, δίνουμε την δυνατότητα σε όλους να κάνουν 2 μαθήματα δωρεάν, και στην συνέχεια να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν.

Εκτός από τα προγράμματα εκμάθησης και Aqua Aerobic, αποφασίσαμε να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον συγκεκριμένο χώρο.
Με δεδομένη την εμπειρία μας στην διοργάνωση εκδηλώσεων, θα διοργανώσουμε ένα πρωτάθλημα πόλο προμίνι, ηλικίας 8-11 για αγόρια και κορίτσια, το οποίο θα ξεκινήσει μετά το Πάσχα και θα διαρκέσει έως τις αρχές Ιουλίου. Οι αγώνες θα διεξάγονται επί καθημερινής βάσεως. Ηδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πάνω από 15 ομάδες.
Επίσης, αμέσως μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς, διοργανώνουμε Θερινά 15ημερα Αθλητικών δραστηριοτήτων. Αυτά θα ξεκινούν το πρωί στις 08.30 και θα διαρκούν έως τις 14.30, με δυνατότητα φύλαξης των παιδιών έως τις 16.00. Στα συγκεκριμένα Θερινά 15ήμερα τα παιδιά θα παίζουν στα φουσκωτά, θα κολυμπούν και θα μαθαίνουν τεχνικές κολύμβησης, θα γνωρίσουν τα αθλήματα της συγχρονισμένης κολύμβησης και του πόλο, θα παίζουν ποδόσφαιρο και διάφορα άλλα παιχνίδια στο γήπεδο, και μετά το κολυμβητήριο και το απαραίτητο μικρό γεύμα, θα ασχολούνται μέσα σε αίθουσα με επιτραπέζια παιχνίδια, ομιλίες γύρω από τα συγκεκριμένα αθλήματα και θα βλέπουν παιδικές επιμορφωτικές ταινίες.

Σελετόπουλος Δημήτρης – Μάρκελλος Σιταρένιος

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ελάτε στο ΑLMA CLUB στον Άλιμο

  • 02/07/2014 at 8:14 πμ
    Permalink

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΜΕΣΩ ΕΜΑΙΛ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ CAMP ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 28/7-15/8

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.