519 άτομα ανέβηκαν εκεί ψηλά στον Υμηττό (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Kάθε προηγούμενο ξεπέρασαν οι συμμετοχές στην  ορεινή πεζοπορία του 2013 που διοργάνωσε την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 11.00 ο αθλητικός τομέας του Δήμου Γλυφάδας. Η ορειβασία ξεκίνησε από το Πυροφυλάκειο και τερμάτισε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στον Υμηττό.

Οι 519 συμμετέχοντες ηλικίας 4 ετών μέχρι 91 ανέβηκαν στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, άναψαν ένα κερί στον Προφήτη, απόλαυσαν τον καθαρό αέρα και  θαύμασαν την καταπληκτική θέα. Την φυσική ομορφιά ενίσχυσαν με τις χαρούμενες φωνές τους δεκάδες παιδιά  που οι γονείς τους τα έφεραν κοντά στη φύση και να δουν από κοντά το όμορφο άσπρο εκκλησάκι.Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου

Οι συμμετέχοντες μετά από πρόταση, δέχτηκαν ομόφωνα αντί για κλήρωση στα προσφερόμενα δώρα (αθλητικά καπελάκια) να δοθούν  στο μεγαλύτερο σε ηλικία συμμετέχοντα και σε όλα τα παιδιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στάθης Γεωργούλας. Στην πεζοπορία έλαβε μέρος ο πρώην Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Στέλιος Λανδράκης, η Δημοτική Σύμβουλος Έρη Καραμηνά, η Διευθ/ντρια του Κ.Α.Π.ΠΑ. Βάσω Καρακίτσου, ο προϊστάμενος του Κ.Α.Π.ΠΑ. Τάσος Γουναρίδης. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο τομεάρχης αθλητισμού Στράτος Κάννος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

foto 1foto 2foto 3foto 5foto 6foto 7foto 8foto 9foto 10

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.