Συγχαρητήρια Πανά στα κορίτσια του Πρωτέα Βούλας




Προς:

την Ομάδα Καλαθοσφαίρισης
Γυναικών
ΠΡΩΤΕΑΣ Βούλας
Αγαπητές αθλήτριες,
Κύριε Προπονητή,
Κυρίες και Κύριοι μέλη του Δ.Σ.

Εκ μέρους όλων των συμπολιτών μας, θα ήθελα να σας συγχαρώ θερμά για την κατάκτηση του τίτλου του Κυπελλούχου Ελλάδος Γυναικών.

Μέσα σε λίγες ημέρες, ο Πρωτέας φέρνει επάξια στον τόπο μας ένα ακόμη μεγάλο τρόπαιο.

Χάρη στις εκπληκτικές εμφανίσεις της και στην υποστήριξη των φιλάθλων της, η ομάδα μας έκανε το όνειρο πραγματικότητα!

Κατάφερε να γράψει τη δική της σελίδα στην ιστορία του αθλήματος, ως η πρώτη ομάδα της Α2 κατηγορίας που κατακτά το κύπελλο. Επικρατώντας απέναντι στις καλύτερες ελληνικές ομάδες, κέρδισε το θαυμασμό των αντιπάλων της, αλλά και ολόκληρου του αθλητικού κόσμου. Απέδειξε ότι όταν υπάρχει αγωνιστικότητα και συλλογική προσπάθεια, κανένας στόχος δεν είναι ανέφικτος.

Ο νέος αυτός θρίαμβος, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αποτελεί το καλύτερο επιστέγασμα μιας σπουδαίας χρονιάς για τον Πρωτέα. Μιας χρονιάς που έδειξε σε όλους τι σημαίνει αθλητικό ήθος, ψυχή και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας.

Είμαστε όλοι υπερήφανοι για τις Πρωταθλήτριες και Κυπελλούχους μας. Μοιραζόμαστε τη χαρά και σας ευχαριστούμε για τη συγκίνηση που μας χαρίσατε.

Στη νέα χρονιά που ξεκινά, θα είμαστε όλοι δίπλα σας, για να στηρίξουμε τις προσπάθειές σας στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος. Θα είμαστε δίπλα σας, για να γιορτάσουμε μαζί νέες νίκες και επιτυχίες.

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους!
Με εκτίμηση
Σπύρος Πανάς
Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.