Μάστιγα η ανεργία των νέων στη Γλυφάδα




«Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών» (1/1/1983-31/12/1995) Ήδη τις πρώτες 3 μέρες του προγράμματος καταθέσαμε ηλεκτρονικά 150 αιτήσεις ΝΕΩΝ από τη Γλυφάδα στο Υπουργείο Εργασίας, έχοντας παράλληλα εξασφαλίσει 150 θέσεις εργασίας για 5 μήνες σε επιχειρήσεις της περιοχής μας ( πρακτική 500 ωρών με αμοιβή  400€-460€ μηνιαίως με δυνατότητα επιδότησης των Ασφαλιστικών εισφορών για ακόμα 12 μήνες).

Αναλάβαμε ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή για τις επιχειρήσεις αλλά και για όλους μας, θέλοντας αφενός να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες άντλησης πόρων από την Ευρώπη, υπέρ των άνεργων Νέων της Γλυφάδας και αφετέρου να δημιουργήσουμε  νέες και βιώσιμες θέσεις εργασίας.

«Δυστυχώς η κρίση των 4 τελευταίων ετών έχει απρόβλεπτες συνέπειες για τους Νέους μας, τα νούμερα είναι αμείλικτα, το 60% ανεργία των Νέων πρέπει να μας αφυπνίσει όλους και να μπούμε στη μάχη κατά της ανεργίας ενεργά και με όλες μας τις δυνάμεις. Δεν επιτρέπεται να αφήσουμε μια ολόκληρη γενιά χωρίς προοπτική, δεν μπορώ να πιστέψω ότι η  πιο μορφωμένη και ικανή γενιά της Ελλάδας σήμερα είναι χωρίς δουλειά, χωρίς μέλλον, χωρίς αξιοπρέπεια. Είναι ηθική υποχρέωση όλων μας να βρούμε δουλειές σε αυτά τα παιδιά. Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι σε αυτή την προσπάθεια μας βοήθησαν  Εθελοντές Νέοι, Έφη, Γιάννα, Λίνα, Βέτα, Λάζαρε, Ειρήνη, Πέτρο, Γιώργο, Βαλιάννα, Ελένη, Ευσταθία, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Με εκτίμηση

Άννα Καυκά, πρόεδρος, Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας

Πάνος Μιχαλόπουλος, γραμματέας, Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.