Στο καλό Χριστίνα, καλό σου ταξίδι!




Με βαθιά οδύνη ανακοινώνουμε το θάνατο του μέλους του συλλόγου μας και του χορευτικού Χριστίνας Τσερακίδη 26 ετών, την Κυριακή 24/3/2013.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα 26/3 14:45 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο κοιμητήριο της Γλυφάδας.

Το ΔΣ του συλλόγου σε έκτακτη συνεδρίασή του, αμέσως μετά το θλιβερό νέο, αποφάσισε ομόφωνα τα πιο κάτω:

1. Να κηρυχθεί ο σύλλογος σε κατάσταση πένθους, για πέντε ημέρες, από 24/3, έως 28/3.

2. Η σημαία του συλλόγου να κυματίζει μεσίστια στα γραφεία του συλλόγου, για όλο το ως άνω χρονικό διάστημα.

3. Να αναστείλει ο σύλλογος κάθε προγραμματισμένη δραστηριότητά του για το διάστημα αυτό, με μόνη εξαίρεση την κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κατά τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου της Γλυφάδας, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

3. Να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση του συλλόγου και να αναρτηθεί στα γραφεία.

4. Να επισκεφθεί σύσσωμο το Δ.Σ. την οικία της εκλιπούσης, προς συμπαράσταση της οικογένειας.

5. Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην κηδεία της εκλιπούσης και κατόπιν συνεννόησης με την οικογένεια, να παραστούν και μέλη του χορευτικού και του συλλόγου μας ντυμένα με τις ποντιακές φορεσιές.

6. Να αποσταλεί εκ μέρους του συλλόγου στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία της εκλιπούσης.

7. Να παρασχεθεί κάθε είδους βοήθεια προς την οικογένεια της εκλιπούσης, για την αντιμετώπιση της τραγικής πραγματικότητας.

Εξέδωσε δε, την ακόλουθη ανακοίνωση:

Γλυφάδα, 24 Μαρτίου 2013

 

Με βαθιά οδύνη και απέραντη θλίψη, απόλυτα συγκλονισμένοι, μάθαμε σήμερα το θάνατο της Χριστίνας μας, μέλους του συλλόγου μας και του χορευτικού μας για πολλά χρόνια.

Στη μικρή, μόλις 26 χρόνων διαδρομή της σε αυτό τον κόσμο, ήταν πάντα για εμάς, το σύλλογό μας, μόνιμη πηγή έμπνευσης, χαράς και θετικής διάθεσης.

Πρώτη στο χορευτικό μας, πρώτη στις γιορτές μας και τις εκδηλώσεις μας, πρώτη στη βοήθεια προς το σύλλογο, μαζί με τα αδέλφια της, πρωτοχορευτές πλέον και εκείνοι.

Ακόμα και όταν η περιπέτεια της υγείας της την κατέβαλε, έδωσε την μάχη της με αξιοπρέπεια και σθένος, έως το μοιραίο τέλος που ήρθε σήμερα το πρωί.

Όλοι εμείς που δίπλα της ζούσαμε την αγωνία και την προσπάθειά της, τη θαυμάζαμε για το κουράγιο της και προσευχόμασταν για κείνη και την οικογένειά της, έως την ύστατη ώρα.

Χριστίνα, δική μας Χριστίνα,

Είμαστε σίγουροι ότι από κει ψηλά, απαλλαγμένη από τους πόνους και την ταλαιπωρία, θα συνεχίσεις να μας βοηθάς και να μας χαρίζεις πάντα το καλύτερο χαμόγελό σου, όπως πάντα έκανες!

Στο καλό Χριστίνα, καλό σου ταξίδι!

Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σας ευχαριστούμε,

Για το ΔΣ,

Ο Πρόεδρος

Κυριάκος Τιλγκερίδης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.