Η παρέλαση στη Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με την παρέλαση των μαθητών από τα σχολεία της Γλυφάδας, στην οποία συμμετείχαν επίσης πολιτιστικοί και αθλητικοί φορείς της Πόλης, ολοκληρώθηκε ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου. Της παρέλασης προηγήθηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης με την παρουσία των δημοτικών, στρατιωτικών αρχών, εκπαιδευτικών, συλλογικών φορέων και πολιτών. Στη συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας.

Ο Δήμος Γλυφάδας ευχαριστεί τους φορείς, την εκπαιδευτική κοινότητα και τη μαθητιώσα νεολαία για την άψογη διεξαγωγή της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

«Η παρέλαση, – ως απόθεση φόρου τιμής με τον προσήκοντα σεβασμό στο μεγάλο ιστορικό γεγονός του λαού μας,- ήταν υποδειγματική δίνοντας πραγματικό νόημα στην Επέτειο. Οφείλουμε να διαφυλάξουμε την κληρονομιά της επανάστασης του 1821 και των εθνικών αγώνων που οδήγησαν στη δημιουργία του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους, και τις αξίες που κληρονομήσαμε, έννοιες που αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία στις δύσκολες μέρες που διανύουμε», δήλωσε ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης, μετά το τέλος της παρέλασης.

Επισυνάπτονται φωτο:

Φωτο Νο1 – Άποψη από την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης

Φωτο Νο2 – Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης καταθέτει στεφάνι

Φωτο Νο3 – Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, Δημοτικός Αστυνομικός Χρήστος Λουκάκης καταθέτει στεφάνι

Φωτο Νο 4,5,6,7,8,9,10 Στιγμιότυπα από την παρέλαση

 

foto 2foto 3foto 4foto 5foto 6foto 7foto 8foto 9foto 10

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.