Ο Γολγοθάς του γηπέδου των Τραχώνων




Αναστάτωση επικρατεί στους ανθρώπους της ομάδας ποδοσφαίρου των Τραχώνων αλλά και στους φίλους της ομάδας. Όπως μας ενημέρωσαν φίλοι της ομάδας η περιπέτεια άρχισε πριν ένα ακριβώς χρόνο. Τον Φεβρουάριο του 2012 αρμόδια επιτροπή έκανε αυτοψία  στο γήπεδο των Τραχώνων στην Ιωνίας, διαπίστωσε προβλήματα, το χαρακτήρισε ακατάλληλο και προχώρησε στην σφράγιση του. Η αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου προχώρησε στην σύνταξη μελέτης και προσδιόρισε τον απαιτούμενο χρόνο για την ολοκλήρωση των εργασιών στις 40 ημέρες.

Η Δημοτική Αρχή με την χαρακτηριστική αποτελεσματικότητα που την διακρίνει έκανε έναν ολόκληρο χρόνο να ολοκληρώσει τις εργασίες και κάλεσε την αρμόδια Επιτροπή Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων & Αθλητικών Εγκαταστάσεων να δώσει το ΟΚ για την αποσφράγιση του γηπέδου.

Όμως η εποχή της προχειρότητας, της αδιαφορίας, της ανικανότητας, του μέσου, της πρόσβασης και όλων των κακών που μας έχουν φέρει εδώ που ήμαστε τώρα έχει περάσει. Η επιτροπή έκανε την αυτοψία και διαπίστωσε όχι μία, όχι δύο αλλά πάνω από τριάντα παρατηρήσεις και φυσικά αποφάσισε να μην χορηγηθεί άδεια λειτουργίας!

Δύο είναι τα ζητήματα.

-Πρώτον γιατί πέρασε ένας χρόνος για να γίνουν δουλειές 40 ημερών.

-Δεύτερον ποιος αποφάσισε ότι το γήπεδο είναι έτοιμο προς επιθεώρηση και κάλεσε την επιτροπή.

Φυσικά όλο αυτόν τον χρόνο η ομάδα των Τραχώνων, που αγωνίζεται να σωθεί, πρέπει σε κάθε εντός έδρας αγώνα να ψάχνει σε ποιόν γειτονικό Δήμο θα βρει γήπεδο να παίξει.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι το γήπεδο αργά ή γρήγορα θα αποκτήσει και πάλι άδεια λειτουργίας. Δεν χωρά αμφιβολία ότι τότε η Δημοτική Αρχή θα πανηγυρίζει για την επιτυχία της.

 (alimos.com)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.