Να μη χορηγηθεί άδεια λειτουργίας και να παραμείνει η σφράγιση”




“Να παραμείνει η σφράγιση”. Αυτό τελικά αποφάσισε η Επιτροπή Καταλληλότητας Αγωνιστικών χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων (ΕΚΑΧΑΕ) στις 25-2-2013 για το γήπεδο ποδοσφαίρου των Τραχώνων στον Άλιμο.

Ως γνωστόν, το εν λόγω γήπεδο στο Δήμο Αλίμου, είχε σφραγισθεί το Φεβρουάριο του 2012 από τον τότε Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Λιακόπουλο. Μετά από ένα χρόνο περίπου, ο Δήμος κάλεσε την Επιτροπή πάλι, προκειμένου να γνωμοδοτήσει.

Η Επιτροπή λοιπόν, προχώρησε σε αυτοψία τον περασμένο μήνα και αφού κατέγραψε πληθώρα παρατηρήσεων, εισηγήθηκε “Να μη χορηγηθεί άδεια λειτουργίας και να παραμείνει η σφράγιση”.

Κατόπιν τούτου, το Αθλητικό αυτό Σωματείο της πόλης, άρχισε να ψάχνει γήπεδο για να δώσει τους αγώνες του ως γηπεδούχος ομάδα, κάτι το οποίο ασφαλώς αποτελεί ένα πολύ σοβαρό μειονέκτημά του για την πορεία του στο πρωτάθλημα της κατηγορίας που συμμετέχει.

Για την ιστορία να πούμε πως, την Επιτροπή αποτελούσαν οι: Αριστείδης Φαληριώτης (Μηχανικός Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής), Αικατερίνη Γρέτου (Ιατρός), Χαράλαμπος Παρασκευόπουλος (εκπρόσωπος της Αστυνομίας), Μιχαήλ Γαρίδης (Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής), Δημήτριος Καρανικόλας (Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας και εκπρόσωπος της Διοίκησης του Δήμου Αλίμου, στον οποίο είναι η εγκατάσταση ή, του φορέα στον οποίο ανήκει η εγκατάσταση) και ο Στυλιανός Ευστρατίου, σύμβουλος ΕΠΣΑ και υπεύθυνος ασφαλείας.

Τελειώνοντας, και όπως αναφέρει η Επιτροπή στο “δια ταύτα” της εισηγήσεώς της, “κατά την σύνταξη του πρακτικού, αποχώρησε ο κ. Καρανικόλας”. Ως προς αυτό τούτο το εισηγητικό, “Να μη χορηγηθεί άδεια λειτουργίας.

Η άδεια λειτουργίας θα χορηγηθεί, αφού γίνει αποκατάσταση των ατελειών και ελλείψεων που αναφέρονται στο πρακτικό και γίνει επανέλεγχος μετά από σχετική ειδοποίηση του ιδιοκτήτη της εγκατάστασης. Να παραμείνει η σφράγιση”.

(vimaonline.gr – Νικόλας Κονταρίνης)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.