“Ενθύμιον Σμύρνης” από το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ




ΕΝΘΥΜΙΟΝ ΣΜΥΡΝΗΣ από το ΚΕΘΕΑ

 Οι ομάδες μουσικής και θεάτρου του Πολιτιστικού Στεκιού ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ παρουσιάζουν ένα μουσικό αναλόγιο με τίτλο “Ενθύμιον Σμύρνης”. Μια μουσική παράσταση στην οποία τα τραγούδια της Σμύρνης και της Μικράς Ασίας διαδέχονται αυτοβιογραφικά κείμενα της τραγουδίστριας Αγγέλας Παπάζογλου για τη ζωή στη Σμύρνη πριν την καταστροφή και στην Ελλάδα μετά το τραγικό ιστορικό γεγονός. Τα τραγούδια αποδίδονται από 7μελή ορχήστρα χωρίς μικρόφωνα.

Η ομάδα μουσικής του Πολιτιστικού Στεκιού ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ απαρτίζεται από απόφοιτους αλλά και φίλους του προγράμματος και ασχολείται με το σύγχρονο και παραδοσιακό ελληνικό τραγούδι παρουσιάζοντας εκδηλώσεις πολλές φορές σε συνεργασία με τις αντίστοιχες ομάδες θεάτρου και χορού σε εκδηλώσεις εντός και εκτός της κοινότητας.

Η ομάδα θεάτρου του Πολιτιστικού Στεκιού ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ απαρτίζεται από απόφοιτους, μέλη αλλά και φίλους του Προγράμματος. Ασχολείται με διαφορετικές μορφές του σύγχρονου θεάτρου αλλά και με μορφές σωματικού θεάτρου και παντομίμας.

 

Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ είναι θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης για ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών και λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 στην πλατεία Αμερικής. Είναι πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης, οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.

Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ απευθύνεται σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών, άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς χρήστες και στα μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός τους.

Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Κέντρου 210 86 26 761.

Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης 210 86 12 604.

 

 

——————————

Θεραπευτικό πρόγραμμα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων

Σταυροπούλου 29, 112 52 Αθήνα, Τ 210 8640943, 210 8653960  F 210 8651227

[email protected]  www.kethea-diavasi.gr

Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 116/296034-62

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.