Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (video)




 

Σε ζεστό κλίμα και με την παρουσία πολυάριθμων πολιτών, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της η Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου, στα γραφεία της παράταξης, στη Βούλα.

Ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης, κ. Σπύρος Πανάς, έκοψε την πίτα και αντάλλαξε ευχές με τα μέλη και τους φίλους της Παράταξης, που γέμισαν την αίθουσα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών Αντιδήμαρχοι, επικεφαλής και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων, πολλοί Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και φορείς της περιοχής μας.

Κατά το χαιρετισμό του, ο κ. Πανάς αναφέρθηκε στο όραμα της παράταξης, το οποίο φέρει τη σφραγίδα του ιδρυτή της, Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Όπως τόνισε: «μαζί, έχουμε αναλάβει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός νέου Δήμου, που θα παντρέψει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης και θα αποτελέσει πρότυπο για την Αττική, αλλά και για τη χώρα μας. Ενός Δήμου που θα είναι αντάξιος της μοναδικής μας φυσικής κληρονομιάς και των προσδοκιών των συμπολιτών μας. Όλων εκείνων των ανθρώπων που είτε έχουν μεγαλώσει σε αυτό τον τόπο, είτε επέλεξαν να επενδύσουν εδώ τα όνειρά τους για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Όλοι όσοι μοιραζόμαστε αυτό το όραμα, έχουμε δεσμευθεί να το υπηρετούμε πέρα και πάνω από προσωπικές επιδιώξεις και σκοπιμότητες. Να το υπερασπιζόμαστε απέναντι στα μικρά και μεγάλα συμφέροντα, που απειλούν τη φυσιογνωμία του τόπου μας. Να το διατηρούμε ζωντανό, παρά τις δυσκολίες που γεννά η κρίση.»

Ο κ. Πανάς έκανε ένα σύντομο απολογισμό των κυριότερων έργων και παρεμβάσεων που υλοποίησε η δημοτική αρχή στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, ενώ αναφέρθηκε και στις προτεραιότητες της επόμενης διετίας, όπως αποτυπώνονται στο νέο Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου.

Για την επίτευξη αυτών των στόχων, ο κ. Πανάς ζήτησε συνένωση δυνάμεων και κοινή προσπάθεια από όλους, τονίζοντας ότι: «… αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη και το όραμά μας για τον τόπο μας. Κι αυτό αρκεί για να μας καταστήσει συμμάχους και συνοδοιπόρους, παρά τις όποιες επιμέρους διαφοροποιήσεις.

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Μπορούμε, κόντρα στην κρίση και την κατήφεια της εποχής, να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή μας. Να διαμορφώσουμε μια πόλη όμορφη, λειτουργική, ασφαλή και φιλόξενη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

Αυτό χρωστάμε στην ιστορία της Παράταξής μας και στην παρακαταθήκη που μας άφησε ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας. Αυτό χρωστάμε στους συμπολίτες μας, που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.»

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, η Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης γνωστοποιεί ότι τα γραφεία της παράταξης (Β. Παύλου 76-78, είσοδος από Μ. Ασίας 9, Βούλα) θα είναι ανοιχτά κάθε Τετάρτη, από τις 5 μμ έως τις 8 μμ, για τη διεξαγωγή συναντήσεων με εκπροσώπους τοπικών φορέων και δημότες.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην ενίσχυση της αμφίδρομης επικοινωνίας και του διαλόγου με τα μέλη της τοπικής κοινωνίας. Απώτερος στόχος είναι η διαρκής αναβάθμιση του δημοτικού έργου, προς όφελος του τόπου και των πολιτών.

(vimaonline.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.