Η κοπή της πίτας του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Αργυρούπολης




Tη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013, ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Αργυρούπολης πραγματοποίησε την ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου στο Café SIEMPRE.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους πολυάριθμους ποδηλάτες και φίλους του ΠΑΣ Αργυρούπολης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη γιορτή μας.

Τη μεγάλη απήχηση και αίγλη στη βραδιά, έδωσε η 1η έκθεση φωτογραφίας που διοργανώθηκε με θέμα «Το ποδήλατο στην πόλη».

Με συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία (περισσότερες από 250) επιβάλλεται να γίνει θεσμός και να συμπεριληφθεί η έκθεση φωτογραφίας στο καλεντάρι του Συλλόγου.

Οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στις ποδηλάτισσες, καλλιτέχνιδες- φωτογράφους του Συλλόγου κυρίες Αθηνά Κουτσούκου και Ελευθερία Νικολάου που είχαν την ιδέα και συνέβαλαν ουσιαστικά στην επιτυχία.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν για την 1η θέση στην κ. Μαρία Καπάτου, 2η θέση στον «Ανήσυχο Ποδηλάτη» και για την 3η θέση στον κ. Χρήστο Κυτάγια.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι κκ. Δημήτρης Γλύκας, Γεράσιμος Χατζάκης, Νίκος Δήμου, Ζήσης Κυριακίδης, Γιώργος Κωνσταντινίδης, και οι κυρίες Γεωργία Μικέ και Τάμυ Κοντογεώργου, υπεύθυνη των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο δήμο μας. Ο Σύλλογός μας τους ευχαριστεί όλους για τη συμβολή τους.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολλές κληρώσεις ποδηλατικών δώρων με κορυφαίο το ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας 1000 ευρώ, προσφορά του καταστήματος e-cycle.gr. O τυχερός ήταν εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου, ο κ. Φραγκίσκος Βέλλης.

Οι ευχαριστίες του συλλόγου πάνε επίσης στους κκ. Γιάννη Αθουσάκη, Κώστα Κουτσουμπό και Κώστα Φινοκαλιώτη, ιδιοκτήτες του καταστήματος Café SIEMPRE, που φιλοξένησε την εκδήλωση και προσέφεραν την τεραστίων διαστάσεων βασιλόπιτα που γεύτηκαν οι παρευρισκόμενοι φίλοι του συλλόγου.

Ευχαριστούμε επίσης τα ποδηλατικά καταστήματα της πόλης μας και των γύρω δήμων που μας υποστήριξαν, δίνοντάς μας πλήθος δώρων που μοιράστηκαν στους τυχερούς της βραδιάς: BikeMe.gr, TheBiking Shop, και Κασσιμάτης Ποδήλατα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Eλληνικού-Αργυρούπολης κ. Χρήστος Κορτζίδης, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ο πρώην δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαρπαλής, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις ποδηλατικές εξορμήσεις και ευχόμαστε η ελευθερία που προσδίδει το ποδήλατο να είναι η διέξοδος όλων μας στην καθημερινότητα και τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Γραφείο Τύπου ΠΑΣ Αργυρούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.