Συναντιόμαστε – Γνωριζόμαστε – Εκφραζόμαστε!!!




Η Θεατρική ομάδα ενηλίκων της Ανοιχτής Συνέλευση Εθελοντών του Κάμπινγκ Βούλας σας καλεί να συμμετέχετε στη πρώτη συνάντηση της που θα γίνει τη
Τρίτη 5-3-2013 στις 19.00 – 21.00 και θα συνεχίζεται την ίδια ώρα και μέρα κάθε εβδομάδα.

Σε μια εποχή που κυριαρχεί η αποξένωση και ο φόβος της επιβίωσης , χρησιμοποιούμε το θέατρο σαν μέσω για να έρθουμε πιο κοντά και να μεταλλάξουμε την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα σε δύναμη για ζωή.

Αρχικά οι συναντήσεις θα περιλαμβάνουν συνοπτική ιστορία θεάτρου και επιλογή από θεατρικά έργα η άλλα κείμενα για απλή ανάγνωση και αυτοσχεδιασμό.
θα χρησιμοποιήσουμε επίσης τεχνικές αυτογνωσίας, σωματική και φωνητική έκφραση, γέλιο αλλά και παιχνίδι.

Στις συναντήσεις μπορούν να συμμετέχουν όλοι/όλες που θέλουν να γνωρίσουν τον εαυτό τους πίσω από τις κοινωνικές μάσκες να εκτονωθούν, να χαλαρώσουν και εκφραστούν δημιουργικά και ελεύθερα!

Σκοπός της ομάδας μας για το μέλλον είναι να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας στο κοινό αλλά και να καλέσουμε άλλες θεατρικές ομάδες επαγγελματικές και μη στο χώρο μας για να δώσουν παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες.

Για την συμμετοχή στα εργαστήρια δεν απαιτείται εμπειρία πάνω στον θέατρο .
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να στείλουν email για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο [email protected] η να τηλεφωνήσουν στο 6974342771 και 22910-79507

Θα μας βρείτε στο κτήριο του κάμπινγκ Βούλας που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο των πεζών ( και δίπλα στο ΠΙΚΠΑ)
Εθελοντές Κάμπινγκ Βούλας Πληροφορίες: http://www.voulacamp.blogspot.com/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.