Σύγχρονη Πόλη: «Η παράταξη συνεχίζει τον αγώνα της»




Σύγχρονη Πόλη: «Η παράταξη συνεχίζει τον αγώνα της»

Το  Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής ήρθε για να επιβεβαιώσει κάτι που πρώτη η Συντακτική Ομάδα της ιστοσελίδας toaerodromio.gr είχε αναφέρει. Αναφερόμαστε φυσικά στην μη συμμετοχή της δημοτικής παράταξης «Σύγχρονη Πόλη» στην κίνηση διεύρυνσης του Γ. Κωνσταντάτου!
Η επιβεβαίωση προήλθε από τα λόγια του δημοτικού συμβούλου της «Σύγχρονης Πόλης» Χ. Μιμηγιάννη, ο οποίος ξεκαθάρισε με εμφαντικό τρόπο ότι η παράταξη συνεχίζει το αγώνα της και τόνισε πως τα ελάχιστα στελέχη που προσχώρησαν στην κίνηση του Γ. Κωνσταντάτου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να εμφανίζονται σαν επίσημοι εκπρόσωποι αυτής.
Στην συνέχεια έγινε γνωστό πως ο νέος εκπρόσωπος της «Σύγχρονης Πόλης» στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Θ. Πεσιρίδης.
Η Συντακτική Ομάδα της ιστοσελίδας, με τη συμμετοχή του «Αερο…πλάνου», θα περιγράψουν αναλυτικά μέσα στις επόμενες ημέρες τα όσα ειπώθηκαν στην συνεδρίαση της Παρασκευής, μία συνεδρίαση που μας εφοδίασε με υλικό που θα μας απασχολεί για όλη την εβδομάδα!
Σημείωση: Στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε την νέα, μετά την παραίτηση Πασβαντίδη, Δημοτική Ομάδα της «Σύγχρονης Πόλης», η οποία αποτελείται από τους (ξεκινώντας από αριστερά) Ι. Εφραιμίδη, Χ. Μιμηγιάννη, Θ. Πεσιρίδη και Α. Αλεξόπουλο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.