Προσφορά ΟΝΝΕΔ Αλίμου στο συσσίτιο του Αγίου Παντελεήμονα




Με σεβασμό και αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς παραδόθηκαν το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Τραχώνων Αλίμου,στο Άνω Καλαμάκι τρόφιμα για το συσσίτιο που πραγματοποιείται καθημερινά στο Ναό.

Ήδη η ΟΝΝΕΔ Αλίμου είχε υποσχεθεί πως τα έσοδα από την ετήσια εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας,θα δοθούν για το εν λόγω συσσίτιο.
Η προσφορά έγινε για το γεύμα της Δευτέρας,25/2/2013,και περιελάμβανε συν τοις άλλοις 51 κομάτια νωπού κρέατος τα οποία θα μαγερευτούν από εθελόντριες κυρίες, που διακονούν αθόρυβα αλλά ουσιαστικά στον Ιερό Ναό.
Το συσσίτιο του Αγίου Παντελεήμονα εξυπηρετεί τις καθημερινές βασικές ανάγκες 50-60 συνανθρώπων μας και αποτελεί πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα του δήμου μας και χρήζει μαζί και με άλλες κοινωνικές δράσεις προς ανακούφιση των συμπολιτών μας-της Εκκλησίας και λοιπών αναγνωρισμένων οργανισμών-της συμπαράστασης όλων μας.
Η νέα δράση αποτελεί συνέχεια των κεντρικών δράσεων της ΟΝΝΕΔ στηρίζω,με την οποία είχαν συνεισφέρει 167 είδη ένδυσης και Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα όπου μαζεύτηκαν τρόφιμα για τα κοινωνικά παντοπωλεία της οργάνωσης το Χαμόγελο Του Παιδιού.
Τα τρόφιμα δόθηκαν από τον γ.γ.Μανώλη Μιχαλέτο και το μέλος του συμβουλίου και
δημοτικό σύμβουλο Νίκο Αλεξόπουλο.
Η ΟΝΝΕΔ ευχαριστεί την ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αλίμου για την αρωγή στην δράση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.