Ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Βούλας, διοργανώνει την 4η προσκυνηματική εκδρομή του, στις Ιερές Μονές της νήσου ΑίγιναςΟ Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Βούλας, διοργανώνει την 4η του προσκυνηματική εκδρομή του, για το Εκκλησιαστικό Έτος 2012-2013, τη Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 με προορισμό την νήσο Αίγινα και συγκεκριμένα στις Ιερές Μονές : α) Αγίου Νεκταρίου, β) Παναγίας της Χρυσολεόντισσας και γ) Αγίας Αικατερίνης, της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, με σκοπό όπως πάντα, τη πνευματικής μας ωφέλειας και ανανέωσης, καθώς επίσης της άμεσης ενισχύσεως του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας μας,
Η τιμή του Εισιτηρίου είναι 30 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα και περιλαμβάνει τη μεταφορά και την επιστροφή μας με το Λεωφορείο και το πλοίο, χωρίς διατροφή. Ώρα αναχώρησης από τον Ιερό Ναό 21/2 και ώρα 6.00 π.μ. και επιστροφή στις 4.30 μ.μ. της ίδιας ημέρας.
Για δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να δηλώσετε στον Ιερό Ναό, μέχρι τη Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2013 ή τηλεφωνικώς, στο τηλ. 210 8954921 (υπεύθυνος π. Αντώνιος).

Εκ του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού ΝαούΔιθυραμβικά σχόλια για το Cine Άλιμος – Όλο το πρόγραμμα του καλοκαιριού (VIDEO)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X