Ενημερώθηκε ο Π.Καπετανέας για τα προβλήματα στο Κόρμπι Βάρης




Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου συνέχισε τις επαφές του για την ενημέρωση όλων των φορέων εξουσίας του Δήμου Β.Β.Β και στην συνεδρίασή του αυτή απηύθυνε πρόσκληση στον επικεφαλής της παράταξης ΄΄ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ΄΄ κο Καπετανέα Παναγιώτη προκειμένου να συζητήσει μαζί του τα προβλήματα του ΚΟΡΜΠΙ, να αναζητήσουν από κοινού λύσεις γι αυτά και να ζητήσει την υποστήριξη της παράταξής του για την επίλυση αυτών.

Ο κος Καπετανέας ανταποκρίθηκε πρόθυμα στην πρόσκλησή μας και παρευρέθη στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του κο Γιάννη Σκουμπούρη.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κος Δαμανάκης ενημέρωσε τους καλεσμένους του Διοικητικού Συμβουλίου ότι αποτελούν την δεύτερη παράταξη που καλείται για συζήτηση και συνεργασία- είχε ήδη ενημερωθεί ο κος Κωνσταντέλος και οι δημοτικοί του σύμβουλοι- προκειμένου να αρχίσει επιτέλους να ξετυλίγεται το κουβάρι της επίλυσης των προβλημάτων του ΚΟΡΜΠΙ.

Ανέλυσε διεξοδικά τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή και τους απηύθυνε έκκληση να συνεργασθούν με όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να προωθηθεί η επίλυσή τους. Τόνισε και σε αυτούς –όπως και στους προηγούμενους καλεσμένους- ότι το Διοικητικό Συμβούλιο είναι αποφασισμένο να παρακολουθεί στενά την συμβουλή της κάθε παράταξης στα ζητήματα αυτά ώστε να ενημερώνει τακτικά τους κατοίκους του ΚΟΡΜΠΙ για να έχουν αυτοί άποψη όταν θα κληθούν να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους.

Τοποθετήθηκε λέγοντας ότι η ευθύνη για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων δεν είναι μονόπλευρη και το Διοικητικό Συμβούλιο έχει πολύ καλή γνώση γι αυτό. Έτσι έχει αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί να κινητοποιήσει τους κατοίκους, να τους βγάλει από τα σπίτια τους, να τους δραστηριοποιήσει και να τους προκαλέσει να αγωνισθούν, να διεκδικήσουν και μαζικά να απαιτήσουν όσα δικαιούνται. Δηλαδή έναν ανθρώπινο χώρο να ζήσουν αυτοί και τα παιδιά τους, μια καθαρή πόλη, δρόμους φωτισμένους, καθαρούς χωρίς λακκούβες κλπ.

Ο κος Καπετανέας και ο κος Σκουμπούρης άκουσαν με μεγάλη προσοχή την τοποθέτηση του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου κατανόησαν απόλυτα την απόγνωσή τους και την αποφασιστικότητά τους και τοποθετήθηκαν διεξοδικά πάνω στα ζητήματα αυτά.

Ο κος Καπετανέας –ως πρώην Δήμαρχος της Βάρης- είχε άριστη γνώση των προβλημάτων αυτών ανέλυσε διεξοδικά τα ζητήματα, περιέγραψε ότι έγινε στο παρελθόν και αιτιολόγησε για το ότι δεν έγινε- και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράστασή και συμβολή του για την επίλυσή τους καθώς και για τις διαρκείς παρεμβάσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να προωθηθεί η επίλυσή τους.

Ευχαρίστησαν το Διοικητικό Συμβούλιο για την πρόσκληση αυτή και εξέφρασαν την επιθυμία τους για συχνότερες συναντήσεις και στενότερη συνεργασία.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κος Δαμανάκης ευχαρίστησε θερμά τους καλεσμένους του Διοικητικού Συμβουλίου, τόνισε ιδιαίτερα το πολύ καλό κλίμα που επικράτησε στην συνάντηση αυτή και τους διαβεβαίωσε ότι στο εξής θα βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία για να συζητάμε τα προβλήματα μήπως και στο τέλος επιτύχουμε την επίλυσή τους.

(notiareport.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.