Nέα διάθεση προϊόντων από τη Στροφή Νέας Σμύρνης




ΣΤΡΟΦΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: Απευθείας διάθεση προϊόντων Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η ΣΤΡΟΦΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ διοργανώνει για δεύτερη φορά διανομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες. Στόχος μας δεν είναι μόνο η επίτευξη χαμηλότερης τιμής, αλλά και η ποιότητα των προϊόντων, η στήριξη νέων και μικρών παραγωγών ή συνεταιρισμών, η τοπικότητα της παραγωγής, η δίκαιη τιμή τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τον παραγωγό, η οικοδόμηση προσωπικών σχέσεων με τους παραγωγούς.

Τα θετικά συμπεράσματα από την προηγούμενη διάθεση τροφίμων (δείτε στο www.strofi-ns.gr τα αποτελέσματα της σχετικής έρευνας που έγινε μεταξύ όσων αγόρασαν προϊόντα) μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά.

Αυτή τη φορά τα προϊόντα θα είναι περισσότερα (μέλι, ρύζι, όσπρια, λάδι, τυρί, λουκάνικα, πορτοκάλια, απορρυπαντικά, ελιές, γλυκά του κουταλιού). Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα και για τους παραγωγούς στο www.strofi-ns.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο  210-9353963 (7-10 μ.μ.).

Κάντε σήμερα κιόλας την παραγγελία σας:

α)  ηλεκτρονικά στο: www.strofi-ns.gr

β) στα γραφεία της ΣΤΡΟΦΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, Βρυούλων 14, καθημερινά 7-10 μ.μ.

γ) με fax στο 2109312510

δ) στο τηλέφωνο 210-9353963 (7-10 μ.μ.)

 

Αν θέλετε να προσφέρετε τη βοήθειά σας την ημέρα της διάθεσης των προϊόντων ή να συμμετάσχετε μονιμότερα στην ομάδα μας, επικοινωνήστε στο: [email protected].

Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013, ώρα 10:00 με 15:30, στο κτήμα Δέγλερη (Ευξείνου Πόντου & Σωκίων, Άνω Νέα Σμύρνη) κοντά στην ταβέρνα του «Κατσιού».

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.