Δωρεάν εκδρομές για την τρίτη ηλικία




Πρόγραμμα εκδρομών και ψυχαγωγικών επισκέψεων για τους δημότες Τρίτης Ηλικίας διοργανώνει η Δημοτική Αρχή Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συγκεκριμένα τη διοργάνωση 8 μονοήμερων εκδρομών καθώς και 10 ψυχαγωγικών επισκέψεων σε χώρους όπως θέατρα, μουσεία κτλ. Όλες οι εκδρομές θα πραγματοποιούνται με σύγχρονης τεχνολογίας πούλμαν, τα οποία πληρούν υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και άνεσης των επιβατών.

Η συμμετοχή των δημοτών Τρίτης Ηλικίας για τη μεταφορά σε όλες τις εκδρομές και επισκέψεις θα είναι από φέτος δωρεάν.

Ήδη έχει υπογραφεί η σχετική σύμβαση για την ενοικίαση των οχημάτων, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου το πρόγραμμα των εκδρομών.

Ο Δήμαρχος Βάρης –Βούλας- Βουλιαγμένης, κ. Σπύρος Πανάς, δήλωσε σχετικά: «Η στήριξη της Τρίτης Ηλικίας ήταν και είναι για μας βασική προτεραιότητα. Παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του Δήμου, προσπαθούμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας όχι μόνο φροντίδα σε θέματα υγείας και πρόνοιας, αλλά και ποιοτικές επιλογές δημιουργικής απασχόλησης. Χάρη στην εξαιρετική δουλειά της Δημοτικής Συμβούλου, κ. Νανάς Κάραγιαν, που είναι υπεύθυνη για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, χάρη στις προσπάθειες όλων των εργαζομένων στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, αλλά και στην εθελοντική συνεισφορά δεκάδων συμπολιτών μας, βρισκόμαστε καθημερινά στο πλευρό της γενιάς που μας μεγάλωσε.»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.