Καθημερινός αγώνας προσφοράς από τους εθελοντές του ΜΚΙΕ
Οι εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού συνεχίζουν καθημερινά τον αγώνα προσφοράς και αλληλεγγύης στον αποκλεισμένο από το Εθνικό Σύστημα συνάνθρωπο. Πέρα λοιπόν από την παροχή πρωτοβάθμιας ιατροφαρμακευτικής φροντίδας σε όσους προσέρχονται στο ιατρείο, πέρα από τον διαρκή αγώνα ανάδειξης της κατάστασης αυτής διεθνώς, προσπαθούν το ίδιο ακούραστα να αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο όλο το φαρμακευτικό, υγειονομικό και νοσοκομειακό υλικό που απλόχερα προσφέρουν ιδιώτες, σύλλογοι, οργανισμοί και εταιρείες στο Κοινωνικό ιατρείο.

Έτσι :“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

1.Στις 28/01/2013 παραδόθηκε υγειονομικό υλικό, αναπηρικά καροτσίδια και είδη ανάγκης για την περιποίηση των φιλοξενουμένων στο οικοτροφείο “Άγιοι Ανάργυροι “ στη Κάντζα.

2. Στις 30/1/2013 παραδόθηκαν φάρμακα και υγειονομικό υλικό στον Κοινωνικό Ξενώνα του Ερυθρού Σταυρού, σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

3. Στις 05/02/2013 παραδόθηκαν αναπηρικά καροτσίδια, νεφελοποιητές, μάσκες οξυγόνου, στώμα κατάκλισης με αντλία, υποσέντονα και άλλα είδη στο ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Τέλος τον Ιανουάριο 2013 χάρις στην κινητοποίηση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού ιατρείου Ελληνικού και με την οικονομική προσφορά ενός εθελοντή του αλλά και την ευαισθητοποίηση γνωστής εταιρείας ορθοπεδικών ειδών, ένας 49χρονος ασθενής του ιατρείου που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με το τεχνητό του μέλος και ήταν εγκλωβισμένος στο σπίτι του, το αντικατέστησε και μπορεί πλέον να μετακινείται πιο άνετα .

Τα παραπάνω αποτελούν μόνο ένα ενδεικτικό κομμάτι των δράσεων που κάνει το ιατρείο μας και οι εθελοντές του, στους 14 – σχεδόν – μήνες λειτουργίας του, αφού και στο παρελθόν έχουμε παραδώσει υγειονομικά υλικά και φάρμακα σε δημόσια νοσοκομεία, ιδρύματα, οργανώσεις και φορείς.

Το σύνθημα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού ιατρείου Ελληνικού “Κανείς μόνος στη κρίση” γίνεται καθημερινά πραγματικότητα χάρις στους ακούραστους εθελοντές και στη μεγάλη αγκαλιά και προσφορά του απλού κόσμου.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-14:00) (ΔΕΥΤΕΡΑ 17:00-20:00) (ΤΡΙΤΗ 14:00-20:00)
(ΤΕΤΑΡΤΗ 16:00-20:00) (ΠΕΜΠΤΗ 14:00-20:00) (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:00-19:00) (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)
Blog http://mki-ellinikou.blogspot.com/, Email [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.