Ηλιούπολη – Χαραυγιακός 2-1





Οι περίπου 1000 και πλέον φίλαθλοι και οπαδοί των δύο ομάδων παρακολούθησαν ένα παιχνίδι συναρπαστικό αλλά χωρίς πολλές φάσεις ανάμεσα στις δύο εστίες. Ο ΧαραυγΗλιοιακός κατάφερε να προηγηθεί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Τζανέτο στο 31 μετά από υπόδειξη για χέρι από τον ρέφερι στον Συμεών. Στο 41 και στο 43 ο Ήλιος χάνει δύο ευκαιρίες με τους Δωματιώτη και Κωνσταντάρα αντίστοιχα. Στο 44 είναι η σειρά του Χαραυγιακού να χάσει μοναδική ευκαιρία με το Νίκολα να κάνει κακό τελείωμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χαραυγιακός προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ του 0-1 αλλά τελικά στο 74 από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Δωματιώτης φέρνει το παιχνίδι στα ίσια. Πριν καλά καλά κοπάσουν τα πανηγύρια στην εξέδρα μετά από ασίστ του Γιαννακόπουλου η χρυσή αλλάγή του Κυραικουλέα Γεμιστός δίνει το προβάδισμα στον Ήλιο με σουτ από το ύψος του πέναλντι στο 76 και γράφει το τελικό 2-1. Στα τελευταία λεπτά ο Χαραυγιακός πίεζε με σέντρες κυρίως αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το τέλος βρήκε παίχτες και φίλους του Ήλιου να πανυγιρίζουν ξέφρενα τη νίκη. Παράπονα υπήρξαν από την μεριά του Χαραυγιακού για την διαιτησία του ντέρμπι. Στου 38 βαθμούς παρέμεινε ο Χαραυγιακό στην 2η θέση σε 19 αγώνες και ο Γ.Σ. Ηλιούπολη τον πλησίασε στους 33 βαθμούς στην 3η θέση σε 19 αγώνες. (Ο Γ.Σ.Η έχει -2 βαθμούς από τιμωρία). Την επόμενη αγωνιστική ο Χαραυγιακός θα αντιμετωπίσει την Αγία Ελεούσα εντός έδρας και η Ηλιούπολη τον ΠΑΣ Γαλάτσι εκτός.
Διαιτητές : Παπαπέτρου, Γεωργαράκος και Νακόπουλος.
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Καταχανάκης, Παπανικολάου, Συμεών, Ρωμανός, Ζιαμπάρας, Γιαννακόπουλος, Ζουμπουνέλης (62′ Γεμιστός), Πασπαλιάρης, Πετρίτσης, Δωματιώτης, Μάκος (72′ Τρυφέρης)
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κωνσταντάρας (54′ λ. τρ. Βακερλής), Ντότσικας, Παπαδημητρίου, Ράμμος, Γάγγος (46′ Μόνγκα), Τσιούγκος, Νικόλας, Παπαδόπουλος (76′ Μπρούνο), Τσαφταρίδης, Τζανέτος, Καρζής

(ilioupolisonline.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.