Οι imaginistes έκοψαν την πίτα τους στο καφεποτείον




pita im 018

Έγινε κι’ αυτό! Οι imaginistes έκοψαν την πίτα τους στο καφεποτείον. Ήταν μια υποχρέωση που είχαν απέναντι στους παραγωγούς τουimaginistes radio,   στους εαυτούς και στο πολύ στενό περιβάλλον τους..  Με πρόσχημα το καθιερωμένο από αιώνων έθιμο του κοψίματος της Βασιλόπιτας, που αποτελεί θέσφατο για κάθε φορέα, ομάδα, σύλλογο, κόμμα κλπ, που σέβεται τον εαυτό του, συγκεντρωθήκαν επιτέλους  στο γνωστό  καφέ της Παπάγου, με τη  αναγκαία  καθυστέρηση, λόγω αργοπορημένης παράδοσης της πίτας από τον φούρνο (δουλειά που έφερε εις πέρας ο “Προσοχή ο σκύλος δαγκώνει“), αλλά και μερικών υπναράδων, προκειμένου συμμετάσχουν στην σεμνή  τελετή που θα ακολουθούσε.

pita im 003

Πρώτος πήρε τον λόγο εκ μέρους του σκληρού πυρήνα των imaginistes, o Black kat, όπου με τον γνωστό γλαφυρό ύφος που διακρίνει τον λόγο του, καλωσόρισε τους παρόντες και κατόπιν περιέγραψε το προφίλ και την προσφορά  των παραγωγών του σταθμού, λέγοντας μόνο καλά λόγια για τον καθένα. Δεν παρέλειψε βέβαια (εν τη ρήμη του λόγου) κάποιες αθυροστομίες που, κατά γενική ομολογία, μπορούσαν να λείπουν. 

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη σ’ όλους τους παρευρισκόμενους , κορυφώθηκε δε όταν κλήθηκε να τεμαχίσει την πίτα ο γνωστός και μη εξαιρετέος Tiny Tin. Ακούσθηκαν κάποιες μικρομουρμούρες του στυλ “πάλι αυτό το γερούνδιο μπροστά μας! ”, πλήν όμως και σωστά πράττοντες, κάνανε όλοι το παγώνι, σαν να μην άκουσαν τάχα μου το παραμικρό.

pita im 011

Για την ιστορία, το πρώτο κομμάτι αφιερώθηκε στον Άγνωστο imaginista και το δεύτερο στο radio. Κατόπιν πήρε καθένας από ένα κομμάτι (Θεός να το κάνει) πίτας μέσα σε μια ταπεινή χαρτοπετσέτα, δείγμα απλότητας και εναλλακτικού τρόπου σερβιρίσματος. Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι η πίτα μόλις είχε βγεί από τον φούρνο, με αποτέλεσμα με την πρώτη επαφή  του μαχαιριού, να διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη. Πέσανε διάφορες κατάρες για τον φούρναρη και απειλές ότι άμα μας ξαναδεί να μας γράψει και διάφορα άλλα κοσμητικά επίθετα.

Κατόπιν ακολούθησε το γεύμα,  προσφορά των imaginistes στους αγαπητούς φίλους και συνεργάτες τους, καθώς και τα οινοπνεύματα με κυρίαρχο το τσίπουρο. Πρέπει να ομολογήσουμε ότι η ποιότητα των μεζέδων και  το service του καταστήματος, παίρνουν άριστα.

pita im 019

Η έκπληξη ήρθε από τον Black Κat όπoυ εμφάνισε από το πουθενά μικροσκοπικό μπαγλαμά και άρχισε να άδει με την αγριοφωνάρα του. Την κατάσταση έσπευσε ευτυχώς να διορθώσει, ο νεαρός της παρέαςΣούπερ ΉρωαςΚωστής ο οποίος για καλό όλων , είχε προβλέψει να φέρει την κιθάρα  και κατάφερε με το ταλέντο του να περιορίσει τις επιπτώσεις από το μπρουτάλ παίξιμο του Kat.

Κέφι, ευχάριστη ατμόσφαιρα, πειράγματα, μια γενικά χαλαρή κατάσταση,  συνέθεσε το σκηνικό από την ταπεινή  μεν , αλλά όλο αγάπη και συναίσθημα εκδήλωση των imaginistes.

pita im 023

H παρεμβατική ακούραστη και διαρκώς ανανεούμενη σε κόσμο και ιδέες, ομάδα των ιματζινιστών, βρίσκεται σε μια κρίσιμη για την ύπαρξη της, φάση. Κουβεντιάζεται και επανασχεδιάζεται πλέον ο τρόπος των δράσεων αλλά και το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθούν από δω και πέρα. Ελπίζουν ότι μετά την εκπληκτική άνοδο της επισκεψιμότητας  και τα ενθαρυντικά έως κολακευτικά σχόλια που λαμβάνουν από τους επισκέπτες του site, να καταφέρουν να επαναπροσδιορίσουν την μελλοντική τους πορεία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 

pita im 030pita im 016pita im 031

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.