H μέρα του Αγ. Βαλεντίνου, για την IΝΤΙΜΙSSIΜΙ @ Athens Metro Mall




Ρομαντισμός κι αποπλάνηση. Η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου μεταφράζεται σε lingerie συνδυασμούς με τη γλυκύτητα του ροζ και τη σοφιστικέ γοητεία της μαύρης δαντέλας.

Οι επιλογές πολλές, από push-up μέχρι baby doll, bustier αλλά και Brazilian, πιο sexy από ποτέ (με αισθησιακές σατέν υφές).

Tο padded bra σε ροζ τόνους διανθίζεται με μαύρη δαντέλα, με σλιπ σε retro διάθεση που συνδυάζεται με μαύρες ζαρτιέρες. Τα μπουστάκια υπογραμμίζουν τη διαφάνεια της δαντέλας και ξεχωρίζουν για το γεμάτο σχήμα τους που δίνει έμφαση στη γυναικεία σιλουέτα. Το baby-doll αποτίει φόρο τιμής στη θηλυκότητα με μαλακές αποχρώσεις του ροζ και μεταξένιες υφές ενώ η μαύρη δαντέλα κάνει τη διαφορά στο στήθος και στις λεπτομέρειες. Τέλος, το total black look κυριαρχεί στα carioca push up σουτιέν, στα Βrazilian και τις ζαρτιέρες, στα macramé σχέδια. Το αποτέλεσμα είναι ένα peek-a-boo εφέ, ένα παιχνίδι διαφάνειας που υπενθυμίζει τη σαγήνη της ζαρτιέρας – the Italian way.

H ΙΝΤΙΜΙSSIMI δίνει μια άλλη, νέα ερμηνεία στον αισθησιασμό της μέρας των ερωτευμένων αφήνοντας για λίγο στην άκρη το κόκκινο του πάθους. Η INTIMISSIMI προτείνει για τον Αγ. Βαλεντίνο 2013 απαλές αποχρώσεις που εκφράζουν ευαισθησία κι αθωότητα, χωρίς να είναι λιγότερο sexy κι ελκυστικές: ροζ και μαύρο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.