Βράβευσαν τους Παραολυμπιονίκες
 

 
Η  ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ Γλυφάδας  και Νοτίων προαστίων βράβευσε τους  Παραολυμπιονίκες  του Λονδίνου 2012 στα πλαίσια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας του Συλλόγου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  εκ’μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας,  ο κ. Γιάννης Λινός (Β’ αντιπρόεδρος) και η   κ. Άννυ Καυκά  (πρόεδρος) η οποία   βράβευσε τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη,  Έλληνα  Παραολυμπιονίκη στο ομαδικό αγώνισμα  BOCCIA.
H κ. Καυκά στον σύντομο χαιρετισμό της στην εκδήλωση σημείωσε μεταξύ άλλων:
<< Έχουμε την τιμή σήμερα να είναι κοντά μας οι  Παραολυμπιονίκες  του Λονδίνου, που μας διδάσκουν με τον πιο όμορφο και αγνό  τρόπο ότι η δύναμη της θέλησης, το πείσμα και η προσήλωση στο στόχο μπορούν να υπερνικούν όλα τα εμπόδια. Σας ευχαριστούμε πολύ.
Κυρία Δωροθέα Β.  Ζουμπουλίδου και  αγαπητά μέλη  της ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ  Γλυφάδας  , ο Εμπορικός Σύλλογος  Γλυφάδας θα είναι  κοντά σας , σε κάθε προσπάθεια και  σε κάθε δράση σας  με όποιο τρόπο και  όποιο μέσο  μπορεί. >>
Να αναφέρουμε επίσης ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας θέλοντας να συμβάλλει στη βράβευση των  Παραολυμπιονικών ,αλλά και στις  μεγάλες  προσπάθειες και δράσεις του Συλλόγου ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ και  ιδιαίτερα της  προέδρου του Δωροθέας  Β. Ζουμπουλίδου  ήταν χορηγός  της Βράβευσης.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης,  οι Παραολυμπιονίκες μας  κ.  Μαρία Ελένη Κορδαλά και   ο κ. Νικόλαος Πανανός,  όπως επίσης και  ο Εθελοντής  κ. Χαράλαμπος Αλεξανδρής για την προσφορά του στην ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
Με εκτίμηση
Άννυ Καυκά, Πρόεδρος
Πάνος Μιχαλόπουλος, Γενικός γραμματέας

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.