Ρεσιτάλ κιθάρας της Μίρκας Λαμπροπούλου
Ρεσιτάλ κιθάρας από τη  Μίρκα Λαμπροπούλου τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 20:30, στον πολυχώρο της οδού Ηπείρου 41 στον Άγιο Δημήτριο.

Η Μίρκα Λαμπροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Ξεκίνησε τις σπουδές της στην κλασική κιθάρα σε ηλικία 7 ετών στο Εθνικό Ωδείο με την Αλίκη Μακρυγιώργου και το 2006 πήρε το πτυχίο της με βαθμό «Άριστα Παμψηφεί» από την επιτροπή με πρόεδρο τον Περικλή Κούκο και μέλη τους Κ. Γρηγορέα και Ε. Μπουντούνη.
Την ίδια χρονιά ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο των ανώτερων θεωρητικών σπουδών (Ειδικό Αρμονίας) στο ωδείο «Μαξ Χάλλεκερ».
Την πολύπλευρη Μουσική παιδεία της την επιβεβαιώνει με την απόκτηση του πτυχίου του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σήμερα συνεχίζει την διπλωματική της εργασία με τον Μιχάλη Κονταξάκη στο Σύγχρονο Ωδείο Αθηνών, και στο Τορίνο της Ιταλίας, στην σχολή του European Suzuki Association, την εξειδίκευση της στη διδασκαλία κιθάρας σε παιδιά 3-7 ετών με την ομώνυμη πρωτοποριακή μέθοδο, από όπου έχει ήδη λάβει το πρώτο επίπεδο πιστοποίησης.
Έχει παρακολουθήσει κύκλους μαθημάτων με τους καθηγητές Έλενα Παπανδρέου (2009) και Κώστα Γρηγορέα (2008) και μαθήματα κιθάρας flamenco στο ωδείο «Φίλιππος Νάκας» με τον Χρήστο Τζιφάκη (2007).
Έχει συμμετάσχει σε σειρά σεμιναρίων στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα, με διακεκριμένους καθηγητές – κιθαριστές όπως: Carlo Marchione, Antigoni Goni, Carlo Domeniconi, David Russel, Roberto Aussel, Oscar Ghiglia, Λίζα Ζώη, Ευάγγελος Ασημακόπουλος, Ευάγγελος Μπουντούνης κ.α.
Διδάσκει κιθάρα σε ωδεία τα τελευταία 7 χρόνια.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.