Πρόγραμμα ενημέρωσης στα σχολεία για το πράσινο και το περιβάλλον
Η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Ηλιούπολης υλοποιεί πρόγραμμα ενημέρωσης για το πράσινο και το περιβάλλον σε όλα τα σχολεία της πόλης. Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος και της φροντίδας των δέντρων και των φυτών και η παροχή σχετικών χρήσιμων οδηγιών και πληροφοριών στους μαθητές, για την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης από τη μικρή τους ηλικία, που θα τους ακολουθεί σε όλη τη μετέπειτα ζωή τους. Θα ακολουθήσει δεύτερος κύκλος ενημέρωσης πάνω σε θέματα πυροπροστασίας, από το τμήμα Πυρασφάλειας του Δήμου.
Η πρώτη ενημέρωση έχει προγραμματιστεί για την 1η Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 08.15΄έως 09.45΄, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο. Την ενημέρωση στους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους θα κάνει η κα Βάσω Τζόβα, γεωπόνος του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αντιδήμαρχο Πόλης, κ. Χρήστο Καλαρρύτη, στα τηλ. 210 9970017 και 6972775934.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

31/1/13

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.