Κίνδυνος για την υγεία των μαθητών στο 2ο Δημοτικό Βούλας




Ο Σύλλογος Γονέων του  2ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ.Πανά, για τις περικοπές στα έξοδα αγοράς καθαριστικών στο Σχολείο.
Αναλυτικά η επιστολή:
Κύριοι,

Με έκπληξη και λύπη ενημερωθήκαμε από τη Διεύθυνση του Σχολείου, ότι χρήματα για το Σχολείο θα δοθούν, προς το παρόν, μόνο για να καλυφθούν τα έξοδα θέρμανσης και όχι για τα έξοδα αγοράς καθαριστικών και άλλων αναλώσιμων υλικών που είναι απαραίτητα για την λειτουργία του Σχολείου.

Ως σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και ως δημότες που έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους προς τον Δήμο, διαμαρτυρόμαστε εντόνως για τις παραπάνω περικοπές και απαιτούμε να εκπληρώσει και Δήμος από τη μεριά του, τις υποχρεώσεις του προς τους δημότες του. Θεωρούμε την έλλειψη βασικών ειδών που διασφαλίζουν την υγιεινή των παιδιών μας οτι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες για την δημόσια Υγεία καταστάσεις.

Περιμένουμε την απάντηση σας για τους λόγους της ανακοινωθείσας περικοπής και ζητάμε να ενημερωθούμε για τις μελλοντικές ενέργειες, στις οποίες σκοπεύουν να προβούν, οι εκλεγμένοι από εμάς δημοτικοί σύμβουλοι, ώστε να εξασφαλίσουν, ότι δε θα επαναληφθεί το λυπηρό αυτό περιστατικό που προσβάλλει το αγαθό της, κατοχυρωμένης από το Ελληνικό Σύνταγμα, δωρεάν Παιδείας.

Σε αναμονή απάντηση σας,
Δ.Σ Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας

(notiareport.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.