Χρυσό και ασημένιο για τις γοργόνες του ΝΟΒ (photos)
Δύο μετάλλια (1 χρυσό και 1 ασημένιο) είναι ο απολογισμός της ομάδας μας των Κορασίδων Β’ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στις 26-27 Ιανουαρίου, στο Χαλάνδρι !

Οι μικρές μας γοργόνες με χάρη και ενθουσιασμό, συνέχισαν έτσι την παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ο Όμιλός μας και άφησαν ακόμη περισσότερες υποσχέσεις για το μέλλον !Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Πιο αναλυτικά : το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ξανθή Μέλλου και Ιωάννα Σελετοπούλου στο Ντουέτο ενώ το ασημένιο τα κορίτσια μας του Ομαδικού, οι Βερκινε Καπαματζιάν, Βαλέρια Μάζη, Ξανθή Μέλλου, Άστριντ Μιχαλοπούλου, Παναγιώτα Νιέρρη, Ιωάννα Σελετοπούλου, Δανάη Σπέντζου, Μαρία Τσαμπατζίδη και Ευδοκία Φανου.

Η κατάταξη των αθλητριών μας στις Φιγούρες :
3. Ξανθή Μέλλου
9. Ιωάννα Σελετοπούλου
21. Μαρία Τζαμπαζίδη
23. Δανάη Σπέντζου
29. Ευδοκία Φανου
30. Βαλέρια Μάζη
31. Παναγιώτα Νιέρρη
43. Βερκινέ Καπαματζιάν
83. Άστριντ Μιχαλοπούλου
112. Θεοδωρίδη Α
116. Κυριακίδη Δ

Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και την προπονήτριά τους Σύλβια Σαβράμη !

Το παρών έδωσαν και οι κοπέλες της γυναικείας ομάδας, για να στηρίξουν τις μικρές συναθλήτριες τους, δείγμα της ατμόσφαιρας και της υγείας που επικρατεί στο τμήμα.

Περισσότερες φωτογραφίες υπάρχουν στην σελίδα του ΝΟΒ στο Facebook. Ευχαριστούμε την κα Τροβά και την Ήβη Κασιμάτη για το φωτογραφικό υλικό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.