Οι στάχτες των τζακιών καίνε τους κάδους των απορριμάτων




O Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, με αφορμή περιστατικά που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του τρόπου συλλογής της στάχτης που προέρχεται από τζάκια και άλλες εστίες θέρμανσης από τους κατοίκους και στη συνέχεια της εναπόθεσης της στους κάδους απορριμμάτων του Δήμου, απευθύνει έκκληση για ιδιαίτερη προσοχή κατά την αποκομιδή και εναπόθεση της.
Το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί εκδηλώσεις φαινομένων ανάφλεξης και πρόκλησης σημαντικών φθορών στους κάδους. Πέραν των φθορών αυτών, ελλοχεύει ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς τόσο στις περιοχές μας όσο και στα απορριμματοφόρα οχήματα.
Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι δημότες που κάνουν χρήση καυσόξυλων να βεβαιώνονται ότι η στάχτη έχει σβήσει εντελώς προτού την τοποθετήσουν στους κάδους.
Η συνεργασία και η υπεύθυνη στάση όλων είναι απαραίτητες, αφενός για να προστατευθεί ο εξοπλισμός της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου, ο οποίος έχει πληρωθεί από όλους μας. Αφετέρου, για να διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο τη πόλη μας αλλά και την ασφάλεια εργαζομένων του Δήμου μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.