Οι συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Ελληνικού – Αργυρούπολης (photos)




Πλούσιο ήταν φέτος το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Ελληνικού – Αργυρούπολης «Γ. Μιχαλακέας». Μαθητές και καθηγητές κόπιασαν για να ετοιμάσουν το μουσικό πρόγραμμα που ο κόσμος το υποδέχτηκε με συγκίνηση και ζεστασιά.

Τις παραμονές των Χριστουγέννων στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου μας και στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μ. Θεοδωράκης» ξεχύθηκαν μελωδίες κλασικής και αναγεννησιακής μουσικής αλλά και λαϊκής καθώς και μουσικής των Beatles & Metallica και φυσικά δεν έλειψαν τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Το πρόγραμμα που χειροκροτήθηκε με θέρμη από το κοινό που το παρακολούθησε ήταν το ακόλουθο:

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 στην αίθουσα Συναυλιών του Ωδείου δόθηκε η πρώτη συναυλία μαθητών του Ωδείου.

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στο πολιτιστικό κέντρο «Μ. Θεοδωράκης» το κοινό απόλαυσε τους κιθαριστές του Βαγγέλη Μπουντούνη. Στο σύνολο αυτό συμμετείχαν μαθητές του δικού Ωδείου αλλά και άλλων Ωδείων.

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου έλαβε χώρα η δεύτερη συναυλία μαθητών, ενώ η Τρίτη συναυλία τους δόθηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στην ίδια αίθουσα.

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Ωδείου ολοκληρώθηκε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο πολιτιστικό κέντρο. Έλαβαν μέρος το Μουσικό Σύνολο Προπαιδείας και παιδικής Χορωδίας, Σύνολα Εγχόρδων και Σύνολα Κιθαριστών.

Το Δημοτικό Ωδείο συγχαίρει τους μαθητές, τους καθηγητές και όλους τους ερμηνευτές των συναυλιών του, ευχαριστεί το κοινό που επιφύλαξε τόσο θερμή υποδοχή σε όλους τους συντελεστές του εορταστικού προγράμματος και εύχεται σε όλους «Καλή Χρονιά».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.