Εξόρμηση συγκέντρωσης τροφίμων & ειδών υγιεινής
Εξόρμηση συγκέντρωσης τροφίμων & ειδών υγιεινής πραγματοποιεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 έξω από τα Super Market «Σκλαβενίτης» η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ν. Σμύρνης, με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας και την ευαισθητοποίηση των δημοτών. Σε ανακοίνωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ιακωβάκη καλεί τους δημότες να συμμετέχουν και τονίζει ότι 1.100 άτομα εξυπηρετούνται ήδη στο Κοιν. Παντοπωλείο, το οποίο θα ενισχυθεί και από το Δήμο Ν. Σμύρνης με προϊόντα ύψους 500.000 ευρώ.

Ακολουθεί επιστολή ενημέρωσης:Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Αγαπητοί συμπολίτες,
Σ’ αυτή τη κρίσιμη εποχή καθημερινά συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν πολλαπλές δυσκολίες επιβίωσης.
Συναισθανόμενοι, λόγω της αυξανόμενης ανεργίας, τα προβλήματα να πολλαπλασιάζονται, δημιουργήσαμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας που λειτουργεί καθημερινά στην οδό Αρτάκης 34 και εξυπηρετεί έως σήμερα 500 οικογένειες δηλαδή περίπου 1.100 άτομα στους οποίους παρέχονται δωρεάν πολλά βασικά είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα και είδη ατομικής καθαριότητας) τα οποία ο Δήμος θα προμηθευτεί με δημόσιο διαγωνισμό διαθέτοντας για το 2013 το ποσό των 500.000€.
Σε αυτή τη δράση του Δήμου, σας έχουμε αρωγούς. Αυτό σας τιμά ιδιαίτερα και σας ευχαριστούμε όλους – εκπαιδευτικούς, γονείς, παιδιά, τοπικούς συλλόγους, φορείς και ιδιώτες.
Όλοι μαζί, Δήμος και πολίτες μπορούμε να ενισχύσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας συνεισφέροντας* εθελοντικά προϊόντα πρώτης ανάγκης ώστε να μη μείνει κανένας μόνος του σε αυτή την κρίση.
*Καθημερινά, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Αρτάκης 34, 9πμ-1μμ
(τηλ: Κοινωνικό Παντοπωλείο 2132025947, Κοινωνική Υπηρεσία 2132025882) 

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής
Ιακωβάκη Μαρίνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.