Βάρκιζα- μεταφορά του περίπτερου της πλατείας


Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που υλοποιεί μεθοδικά η Δημοτική Αρχή για την ανάπλαση και αναβάθμιση της περιοχής της Βάρκιζας πραγματοποιήθηκε η μεταφορά της θέσης του περιπτέρου που βρισκόταν στην πλατεία.
Η θέση του περιπτέρου δημιουργούσε πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων και στην εξυπηρέτηση των πολιτών, ενώ ουσιαστικά καταργούσε την πλατεία γιατί καταλάμβανε το μεγαλύτερο μέρος της έκτασής της.
Το περίπτερο τοποθετήθηκε σε νέα θέση, η οποία είναι ενταγμένη στο διαμορφωμένο πλέον χώρο της περιοχής, ακολουθώντας τη φιλοσοφία και την αισθητική της Δημοτικής Αρχής για το νέο μοντέλο περιπτέρων στην πόλη μας.
Στο χώρο που ήταν το περίπτερο γίνεται αναμόρφωση της πλατείας με επέκτασή της, τις αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ παράλληλα αναβαθμίζεται αισθητικά ο χώρος με φυτεύσεις και φωτισμό.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς επανέλαβε τη θέση της Δημοτικής Αρχής να παραδοθεί στους πολίτες η ευρύτερη περιοχή αισθητικά και περιβαλλοντικά αναβαθμισμένη. «Υλοποιούμε το σχεδιασμό μας για την ανάπλαση της παραλίας και της ευρύτερης περιοχής. Αναμορφώνουμε ριζικά την πλατεία της Βάρκιζας οργανώνοντας τις χρήσεις του συγκεκριμένου σημείου, όπου επί χρονιά επικρατούσε μια άναρχη κατάσταση. Ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό συνδέουμε αισθητικά αλλά και λειτουργικά την πλατεία της Βάρκιζας με την παραλία».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X