Σκλάβες της αλβανικής μαφίας στα στέκια του αγοραίου έρωτα στην παραλιακή
Σε πιάτσα αγοραίου έρωτα, την οποία εκμεταλλεύεται αποκλειστικά έχει μετατρέψει η αλβανική μαφία τη λεωφόρο Ποσειδώνος. Με απειλές, εκβιασμούς, πυροβολισμούς, χαρακώματα ακόμα και με πυροβολισμούς οι αδίστακτοι κακοποιοί διώχνουν όποιον τους χαλάει τη δουλειά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso τα πρώτα θύματα των Αλβανών μαφιόζων είναι οι Ελληνίδες ιερόδουλες, οι οποίες εκδιώχθηκαν από την παραλιακή λεωφόρο επειδή αρνήθηκαν να μετατραπούν σε αιχμάλωτες του. Μάλιστα όπως καταγγέλλουν κάποιες από αυτές έπεσαν θύματα ωμής βίας επειδή αρνήθηκαν να φύγουν. Κάποιες ξυλοκοπήθηκαν τόσο άσχημα που χρειάστηκε να νοσηλευτούν, κάποια άλλη γυναίκα χαρακώθηκε προκειμένου να μη είναι ελκυστική για τους πελάτες. Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες και για πυροβολισμούς.

Η πρακτική είναι απλή, οι κακοποιοί αρχικά προσεγγίζουν τις γυναίκες και τις δηλώνουν πως θα τους παρέχουν προστασία. Εκείνες έχουν δύο επιλογές είτε να υποκύψουν και να τους ακολουθήσουν, είτε να εξαφανιστούν. Στη δεύτερη περίπτωση η θέση τους καλύπτεται άμεσα από νεαρές Αλβανίδες, τις οποίες εκμεταλλεύονται τα κυκλώματα.΄Τις μετατρέπουν σε άβουλα όντα με την υποχρεωτική χρήση ναρκωτικών, τις κακοποιούν και τους παίρνουν όλα τα χρήματα, αφήνοντας τους μόνο λίγα ευρώ για να μπορέσουν να φάνε.

Ελληνίδα ιερόδουλη υποστηρίζει πως η αστυνομία γνωρίζει τι συμβαίνει στην περιοχή και πρέπει να δράσει άμεσα. Υπάρχουν στοιχεία από αριθμούς κυκλοφορίας αυτοκινήτων, μηχανών, περιγραφές ακόμα και ονόματα, τα οποία βρίσκονται στα χέρια της Εισαγγελίας.

iefimerida.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.