Ελεύθερος ο Μάνος Ψαλτάκης (video)
 

Ελεύθερος αφέθηκε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης που συνελήφθη στο σπίτι του, την Πέμπτη, με μεγάλη ποσότητα χασίς. Στο μεταξύ, στο επίκεντρο της δημοσιότητας επανήλθε το πόσο διαδεδομένα είναι τα ναρκωτικά στον χώρο της showbiz.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η σύλληψη του συνθέτη έγινε στο σπίτι του, στη Γλυφάδα, όπου βρέθηκαν 465 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ζυγαριά.

Ο ίδιος και η σύντροφός του οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην ανακρίτρια, στην οποία υποστήριξαν ότι τα ναρκωτικά προοριζόταν για ιδία χρήση και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Τι λένε οι καλλιτέχνες

Μιλώντας στο Star, πολλοί καλλιτέχνες τόνισαν ότι το πρόβλημα των ναρκωτικών δεν αφορά μόνο στο χώρο της showbiz.

«Τα ναρκωτικά είναι άσχημη συνήθεια, που, δυστυχώς, υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στον χώρο μας και στη ζωή μας», είπε η Χρύσπα.

Το ότι η ίδια δεν έχει βρεθεί ποτέ μπροστά σε κάτι ανάλογο, αλλά όποιος ψάχνει κάτι το βρίσκει, επισήμανε η Στέλλα Καλλή και πρόσθεσε: «σ’ αυτή τη ζωή πληρώνουμε τον χαρακτήρα και τα πάθη μας. Αν μπλέξεις, είναι μονόδρομος»

«Σε όλους τους χώρους υπάρχουν τα ναρκωτικά, δυστυχώς. Απλά, ο δικός μας κόσμος φαίνεται λίγο παραπάνω, γι’ αυτό τέτοιες περιπτώσεις παίρνουν διαστάσεις», είπε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Τέλος, ο Χάρης Σιανίδης παραδέχθηκε ότι έχει δει μπροστά του περιστατικά με ναρκωτικά, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας τόνισε πως οι ουσίες υπάρχουν παντού, σε όλους τους χώρους και σε όλες της χώρες.
star.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.