CHAU’S Βιετναμέζικο εστιατόριο στην Ηλιούπολη – τι λένε οι κριτικές




“H αναζήτηση για καλό φαγητό στην Αθήνα τις περισσότερες φορές ανταμείβει για την έρευνα που θα κάνεις πριν βγεις, κάποιες άλλες απογοητεύει λόγω υψηλών προσδοκιών ή παραπληροφόρησης, που και που όμως αποφέρει ένα πιάτο τόσο καινούργιο και νόστιμο που σου θυμίζει με τον καλύτερο τρόπο τον λόγο που δεν τρως απλά γιατί πεινάς.”

3.3

....
( 19 κριτικές )
Ποιότ. Φαγητού
....
3.7
Εξυπηρέτηση
....
3.8
Χώρος/Ατμόσφ.
....
2.1
Value for money
....
3.7
Ευρώ/Άτομο
16-24
CHAU'S
Διεύθυνση: Αγ. Κωνσταντίνου 66, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9736500
Περιγραφή: Βιετναμέζικο εστιατόριο στην Ηλιούπολη.
Ακολουθούν 20 κριτικές για το εστιατόριο CHAU’S
Tip: Κάνε log-in για να βλέπεις κριτικές μόνο από τους χρήστες που εμπιστεύεσαι.
Στοίχηση κατά: Ημερομηνία / Δημοτικότητα
20 Νοε 2012στεφανος82

....

3.5+/-

Thumb_img_20120915_032325
Τον εμπιστεύονται
84
Έχει γράψει Κριτικές
61
Ποιότ. Φαγητού
....
4
Εξυπηρέτηση
....
4
Χώρος/Ατμόσφ.
....
2
Value for money
....
4
Ευρώ/Άτομο
17-25

H αναζήτηση για καλό φαγητό στην Αθήνα τις περισσότερες φορές ανταμείβει για την έρευνα που θα κάνεις πριν βγεις, κάποιες άλλες απογοητεύει λόγω υψηλών προσδοκιών ή παραπληροφόρησης, που και που όμως αποφέρει ένα πιάτο τόσο καινούργιο και νόστιμο που σου θυμίζει με τον καλύτερο τρόπο τον λόγο που δεν τρως απλά γιατί πεινάς.

Για εμένα το πιάτο αυτό τελευταία ήταν το bo cuon στο chau’s, μια τόσο δροσερή και φρέσκια γεύση που με κέρδισε αμέσως, είναι ψιλοκομμένο μοσχαράκι τυλιγμένο σε μαρουλόφυλλο μαζί με ένα πανάλαφρο see through φύλλο ρυζιού και όταν ένας μάγειρας για αρχή μπορεί να κάνει ένα φύλλο μαρούλι τόσο ενδιαφέρον δύσκολα θα σε απογοητεύσει στην συνέχεια.

Ο κύριος chau που τόσα είχα διαβάσει γι αυτόν δυστυχώς έλειπε στην δική μας επίσκεψη και έτσι στηριχτήκαμε στις παρακάτω κριτικές και περισσότερο στην βιετναμέζικη πλευρά του εστιατόριου.

Η πικάντικη και ξινή σούπα ήταν αντάξια της φήμης της και με ίσως λίγο παραπάνω πυκνότητα στην υφή από όσο ήθελα κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα, τα βιετναμέζικα nem σαφώς πιο βαριά από τα bo cuon αλλά πολύ νόστιμα και τραγανά ενώ το καντονεζικο ρύζι ήταν μέτριο και με τέτοιο ανταγωνισμό στον κατάλογο δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

Τα βιετναμέζικα Noodles ρυζιού με γαρίδες, λαχανικά, τριμμένο φιστίκι και fish sauce ήταν τόσο δεμένο σύνολο γευστικά που απόρησα γιατί να μην υπάρχουν περισσότερα βιετναμέζικα πιάτα στον μόνιμο κατάλογο όπως το pho bo, το κατά πολλούς γευσιγνώστες νοστιμότερο πιάτο της Βιετναμέζικης κουζίνας και όχι μόνο.
Υποθέτω πως το 1991 που άνοιξε το chau’s η κινέζικη κουζίνα(που ξεκάθαρα κατέχει, να μην παρεξηγηθώ) ήταν πιο ασφαλής επιλογή για να επιβιώσει στην τότε Αθήνα αλλά σήμερα είναι απορίας άξιο γιατί δεν πρωταγωνιστεί η κουζίνα της χώρας καταγωγής.

Το κοτόπουλο με κάσιους ήταν καλομαγειρεμένο και αν δεν είχα εντυπωσιαστεί τόσο με τα άλλα πιάτα δεν θα το έβαζα σε δεύτερη μοίρα, ήπιαμε δυο μπίρες και πληρώσαμε για τα παραπάνω -που για 2 άτομα ήταν πολύ χορταστικά- 40 ευρώ, τιμή πολύ καλή στο σύνολο αλλά θα ήθελα λίγο χαμηλότερες τιμές στα ορεκτικά για την ποσότητα των πιάτων.

Ο χώρος πραγματικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και χρειάζεται βελτίωση αλλά είναι φιλόξενος και το ψυγείο coca cola μέσα στην μέση, οι τεράστιες πινακίδες με το ωράριο λειτουργιάς σε περίοπτη θέση και ο κατάλογος μεταφρασμένος λεξη-λεξη με το google translate είναι στοιχέια που καθησυχάζουν για το dna του ιδιοκτήτη.

Στο chau’s όταν ξαναπάω θα επικεντρωθώ στα ορεκτικά και τις σούπες μέχρι να τα δοκιμάσω όλα και αν αληθεύει αυτό που διάβασα παρακάτω πως περνάει κρίση προτείνω να ανοίξει παράρτημα στην οδό Απόλλωνος στο Σύνταγμα και να πουλάει στο χέρι μόνο τα ρολάκια σε χαμηλή τιμή και θα λύσει το πρόβλημα του.

Ακατάλληλη; Μοιράσου το! (permalink)
9
31 Οκτ 2012dionysis83

....

3.0+/-

7_thumb
Τον εμπιστεύονται
39
Έχει γράψει Κριτικές
61
Ποιότ. Φαγητού
....
3
Εξυπηρέτηση
....
4
Χώρος/Ατμόσφ.
....
2
Value for money
....
3
Ευρώ/Άτομο
10-16

Hμερομηνία επίσκεψης: 27/10/2012

Το «Chau’s» δε θα το εντόπιζα με κανένα τρόπο εκτός απ’το site όπου φιλοξενούνται οι κριτικές των φίλων-καλοφαγάδων. Βρίσκεται σε έναν κάθετο δρόμο της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Metro Mall. Πρόβλημα για πάρκινγκ δεν αντιμετωπίσαμε καθόλου.

Ως χώρος αποτελείται από 2 μέρη, τον εξωτερικό χώρο περιβαλλόμενο από μουσαμάδες αλλά με άνετα τραπέζια με ωραίες, άνετες καρέκλες από μπαμπού.Για να μη δώσω άσχημη εντύπωση ο χώρος ήταν αξιοπρεπέστατος και ο φωτισμός αλλά και το απλό ντεκόρ εσωτερικά έδινε ξεκάθαρα την εικόνα ενός κινέζικου-βιετναμέζικου εστιατορίου. Απλώς κατά τη γνώμη μου ο εσωτερικός χώρος υστερούσε απ’τον εξωτερικό καθώς η διακόσμηση ήταν σχεδόν ανύπαρκτη και τα τραπέζια απλά.. Στα θετικά του μαγαζιού, μου έκανε εντύπωση η πεντακάθαρη τουαλέτα τους. Συμπερασματικά λοιπόν για τον χώρο, μπορεί ο καθένας να απολαύσει το γεύμα του εκεί.

Σχετικά με το φαγητό, δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα απ’αυτά που δοκίμασα αλλά και ούτε απογοητεύθηκα. Πήραμε το ατομικό μενού των 15 Ε που περιελάμβανε τα εξής:

-Σούπα hot n’sour: Βαθεία σε γεύση σούπα, γλυκιά και κάπως ξινή,ο ζωμός ήταν αρκετά πηχτός και είχε sticks από λαχανικά και αυγό.Έρχεται σε ωραίο μικρό κινέζικο μπολάκι με το αντίστοιχο κουτάλι. Θα προτιμούσα μια πιο ελαφριά σούπα στο πλαίσιο ενός μενού όπως ήταν διαμορφωμένο,για να μπορώ με όρεξη να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα.
-Αυγό του κόκκορα: Φτερούγες κοτόπουλου τηγανητές μαριναρισμένες σε τεριάκι σως. Νόστιμες οι φτερούγες αλλά η επίγευση της σούπας δε μας άφησε να απολαύσουμε τις τραγανές φτερούγες.

-Spring roll, πιτάκια με κρέας και won ton:
M’άρεσαν πολύ τα πιτάκια με κρέας αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυθεντικό βιετναμέζικο έδεσμα είναι.Δε μ’άρεσε καθόλου η συνοδευτική σάλτσα ντομάτας που στην ουσία ήταν ένας άγευστος αραιωμένος πελτές. Η συνοδευτική σάλτσα είναι το 50% της γεύσης των ορεκτικών αυτών.

-Γλυκόξινο χοιρινό με τηγανητό ρύζι,ανάμεικτα σωτέ λαχανικά και κοτόπουλο τηανητό.
Το κοτόπουλο ήταν άγευστο εντελώς,το χοιρινό καλύτερο αλλά γλυκό μόνο(δεν είχε καθόλου οξύτητα η σάλτσα) και τα λαχανικά αρκετά νόστιμα. Ήταν όλα τα παραπάνω πάνω σε ένα πιάτο με αποτέλεσμα να μπερδεύονται οι γεύσεις. Επίσης,σαν παρουσίαση ήταν αρκετά πρόχειρο πιάτο και όχι πιάτο εστιατορίου.

-Τσάι από γιασεμί:
Ήταν πολύ αρωματικό τσάι και αρκετά χωνευτικό. Μου άρεσε που έρχεται σε παραδοσιακή κινέζικη τσαγιέρα με τα αντίστοιχα ποτήρια.

Εξυπηρέτηση:
O κος Τσο (ή Τσάου??) απουσίαζε αλλά όλο το προσωπικό (κινέζοι, ακόμα κι ο ντελιβεράς) ήταν ευγενέστατοι, με χαμόγελο και με πρόθεση ειλικρινή όχι απλώς να σε σερβίρουν αλλά να συμβάλλουν στο να απολαύσεις το γεύμα σου.

Για το φαγητό δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα αλλά κι ούτε ότι απογοητεύθηκα. Ίσως η επιλογή του μενού αν και οικονομική δεν ήταν και η καλύτερη οδός για να δοκιμάσω την κουζίνα του κου Chau. Θα του δώσω μια 2η ευκαιρία σίγουρα και για την εξυπηρέτηση αλλά και τις λογικές τιμές του για κινέζικο.Υπάρχει και site του εστιατορίου με τον κατάλογο (προσθέστε 10% στις τιμές για να φάτε εντός του εστιατορίου).

Ακατάλληλη; Μοιράσου το! (permalink)
5
26 Οκτ 2012pyrrixos

....

3.5+/-

9_thumb
Τον εμπιστεύονται
18
Έχει γράψει Κριτικές
38
Ποιότ. Φαγητού
....
4
Εξυπηρέτηση
....
4
Χώρος/Ατμόσφ.
....
2
Value for money
....
4
Ευρώ/Άτομο
17-25

Επίσκεψη στις 24/10

Το Chau’s είναι ενα κινέζικο-βιετναμέζικο εστιατόριο στην Ηλιούπολη. Είναι σε αρκετά κεντρικό δρόμο (Αγ.Κωνσταντίνου), από την πίσω μεριά από το μετρό του Αγ.Δημητρίου (ακόμα και περπατητοί πάτε από το μετρό, αλλά είναι 8 λεπτά περίπου κόντρα ανηφόρα). Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη και το παρκάρισμα με λίγη τύχη, εφικτό στα στενά.

Ο χωρος, με βάση τις προηγούμενες κριτικές με είχε φοβίσει για το τι θα βρω. Η βαθμολογία είναι μεν 2, αλλά άξιζε για 2,5. Και εξηγούμαι. Το ίδιο το μαγαζί είναι μια μικρή αίθουσα εσωτερικά και ένας ημιυπαίθριος που έχουν κλείσει με πλαστικό εξωτερικά.Συμφωνώ δεν εχει το ενυδρείο και τα ψάρια του Golden Phoenix, αλλά δεν είναι και κιτς. Βέβαια οι κατάλογοι,όντως είναι απλοί. Επίσης δεν είναι πολύ μεγάλος. Εγώ θα το χαρακτηριζα λιτό και χωρίς φανφάρες.

Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή. Την ώρα που πήγαμε, δεν είχε πολύ κόσμο, αλλά στη συνέχεια όλο και γέμιζε το μαγαζί. Με δεδομένο του ότι ήταν Τετάρτη, τον κόσμο του τελικά το μάζεψε. Αυτό σημαίνει πως είναι γνωστό στη γειτονιά, αλλά και όχι μόνο.
Βασισμένοι στις προηγούμνες κριτικές πήραμε μια σούπα hot and sour(πολύ καλή), 1 μερίδα ΝΕΜ (τα βιτναμέζικα spring rols καλή), μια μερίδα spring rols ατμού, μια μερίδα αβγό του δράκου (κοτόπουλο μπουτάκια με σάλτσα, 5 κομάτια, πολύ καλή), 1 καντονέζικο ρύζι, μια μερίδα βιετναμέζικα noodles (πολύ καλό), μια μερίδα κατόπουλο με γλυκόξυνη σάλτσα και κλείσαμε με δύο μερίδες παγωτό με μαπνάνα και μήλο(πάρα πολύ νόστιμο).

Τη μερίδα ΝΕΜ και τη μερίδα spring rolls ατμού επειδή είμασταν τρεις μας την έκανε 1,5 (με την αντίστοιχη χρέωση). Και πήραμε και ένα μπουκαλάκι σάκε (το οποίο μου φάνηκε λίγο άνευρο, χωρίς να είμαι ειδήμων!).

Νερό από κανάτα, χωρίς κανένα πρόβλημα, όταν σε άλλα κινέζικα εστιατόρια κατευθείαν ανοίγουν μπουκάλι.
Για τα παραπάνω πληρώσαμε 60,50, δηλαδή περίπου 20 ευρώ το άτομο. Η τιμή ήταν πολύ καλή.

Αν θα ξαναπήγαινα? Φυσικά. Είναι μια πολύ καλή επιλογή, και ειδικά για Ελλάδα, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πληρώνουμε τόσο ακριβά το κινέζικο σε άλλα κινέζικα εστιατόρια, όταν σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, είναι το κλασικό φαΐ των φοιτητών μια και έχει αρκετά χαμηλό κόστος.

Προσοχή όμως. Η ατμόσφαιρα δεν είναι για να πας και να εντυπωσιάσεις (είτε το ετερον ήμισυ, ειδικά αν θέλει κάπου καλά ή εκλεκτούς καλεσμένους). Ειναι για να πας, να σε εξυηρετησουν με χαμόγελο, να φας καλά και να φύγεις χορτασμένος και με την αίσθηση ότι στο δια ταύτα δε σου πιάσανε..ευαίσθητα σημεία της ανατομίας σου!
ΥΓ κάνει και delivery!

19 Οκτ 2012bonito

....

2.8+/-

Thumb_photo
Τον εμπιστεύονται
24
Έχει γράψει Κριτικές
106
Ποιότ. Φαγητού
....
3
Εξυπηρέτηση
....
4
Χώρος/Ατμόσφ.
....
1
Value for money
....
3
Ευρώ/Άτομο
17-25

Θα ξεκινήσω από τα κακά που είναι ο χώρος. Εντάξει ναι προφανώς είναι καθαρός αλλά είναι κακόγουστος. Όπως και ο κατάλογος. Είναι κατάλογος τελευταίου καφενείου (στην παρουσίαση του).

Η εξυπηρέτηση είναι μια εμπειρία από μόνη της. Ευγενέστατοι, εξυπηρετικότατοι, χαμογελαστοί. Αξίζει να κουβεντιάσετε μαζί τους το μενού, και να μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για τα πιάτα εκτός καταλόγου.
Το φαγητό είναι πάρα πολύ καλό. Γενικά η τεχνική στο μαγείρεμα είναι εξαιρετική. Τα κοτόπουλο όλα ήταν τέλεια μαγειρεμένα, τρυφερά όσο πρέπει. Η hot and sour σούπα, που είναι η αγαπημένη μου και δεν βρίσκω πουθενά σε αξιοπρεπή εκτέλεση, ήταν εξαιρετική, ίσως η καλύτερη που έχω φάει. Το φτερό του Δράκου, φτερούγες κοτόπουλο με μία σάλτσα, ήταν τρομερά τρυφερές και νόστιμες.

Ο λόγος που δεν βάζω 4 είναι γιατί 2 από τα πιάτα (το μοσχάρι με σάλτσα Κίνας και το κοτόπουλο με λεμονόχορτο) ήταν λίγο αδιάφορα, περίμενα πιο έντονη γευστική εμπειρία, χωρίς όμως κανένα να είναι κακά. Από την άλλη τα βιετναμέζικα νουντλς και το κοτόπουλο με τζίντζερ ήταν φανταστικά.
Για όλα τα παραπάνω και 2 ρύζια (σκάσαμε), 2 καραφάκια σάκε και 2 μπύρες πληρώσανε 83 ευρώ 4 άτομα.

15 Οκτ 2012viknik

....

3.8+/-

3_thumb
Τον εμπιστεύονται
6
Έχει γράψει Κριτικές
3
Ποιότ. Φαγητού
....
4
Εξυπηρέτηση
....
4
Χώρος/Ατμόσφ.
....
3
Value for money
....
4
Ευρώ/Άτομο
17-25

Το καλύτερο Ασιατικό εστιατόριο με διαφορά. Ο χώρος λιτός, το χειμώνα εδώ και χρόνια χρησιμοποιείται σόμπα για την θέρμανση, αλλά αισθάνεσαι ότι βρίσεσαι στο σπίτι ενός φίλου. Η ζεστή χειραψία του ιδιοκτήτη και το χαμόγελο του προσωπικού βοηθούν σε αυτό. Το φαγητό άψογο. Τα πρώτα τέλεια, με τα bo cuon να ξεχωρίζουν. Το κάρυ πολύ καλό, να ζητήσετε και πιτούλες να το συνοδεύσετε.

Ισως το λιγότερο καλό πιάτο να είναι η πάπια Πεκίνου αλλά νομίζω ότι στην Ελλάδα δε θα ζήσουμε ποτέ την εμπειρία αυτού του πιάτου.. Τα noodles είναι εξαιρετικά, προτιμούμε τα πλατιά καθώς είναι πιο πρωτότυπα και νόστιμα.

Ο κος Chau θα σας βοηθήσει με την παραγγελία και θα σας εντυπωσιάσει με το “Yes Sir” μετά από κάθε σας πρόταση. Και η αποθέωση της επιχείρησης είναι το delivery που συχνά εμφανίζεται γελαστός ο ίδιος ο κος Chau. Δόξα και τιμή λοιπόν στο μόνο εστιατόριο -στέκι που μας έχει απομείνει… Βαθειά λύπη που όπως μας είπε ο κος Chau στην τελευταία μας επίσκεψη, η κρίση έχει αγγίξει και αυτό το καλό και τίμιο εστιατόριο.

Ακατάλληλη; Μοιράσου το! (permalink)
4
10 Οκτ 2012classic2012

....

3.5+/-

Thumb_picasso_donquichotte
Τον εμπιστεύονται
17
Έχει γράψει Κριτικές
10
Ποιότ. Φαγητού
....
4
Εξυπηρέτηση
....
4
Χώρος/Ατμόσφ.
....
2
Value for money
....
4
Ευρώ/Άτομο
17-25

Αυθεντική κουζίνα άπω Ανατολής, χωρίς εξευρωπαϊσμένες και εξελληνισμένες λύσεις.
Πεντακάθαρο μαγαζί, χωρίς κατά τ΄άλλα τίποτε το αξιοπρόσεκτο, σερβιτόρες με ζωγραφισμένο το χαμόγελο σε όλη τη διάρκεια του γεύματος και φυσικά τον, ας πούμε, μετρ, να ρωτάει συνέχεια από αν είμαστε ευχαριστημένοι με το φαγητό μέχρι και αν το σάκε έχει κρυώσει, προκειμένου να το ζεστάνει.

Αν εξαιρέσουμε την δυσκολία στάθμευσης στην περιοχή, είναι η καλύτερη λύση για τους λάτρεις της συγκεκριμένης κουζίνας!

Ακατάλληλη; Μοιράσου το! (permalink)
1
24 Ιουν 2012foodinspector

....

3.3+/-

4_thumb
Τον εμπιστεύονται
4
Έχει γράψει Κριτικές
2
Ποιότ. Φαγητού
....
4
Εξυπηρέτηση
....
3
Χώρος/Ατμόσφ.
....
3
Value for money
....
3
Ευρώ/Άτομο
17-25

Πολύ καλό φαγητό με εξαιρετικη ποιότητα υλικών το σέρβις ευγεναστατο όσο δεν πάει λίγο τσιμπημενες οι τιμές θα έλεγα!

Ακατάλληλη; Μοιράσου το! (permalink)
0
01 Ιουν 2012brains667

....

3.5+/-

10_thumb
Τον εμπιστεύονται
2
Έχει γράψει Κριτικές
2
Ποιότ. Φαγητού
....
4
Εξυπηρέτηση
....
4
Χώρος/Ατμόσφ.
....
2
Value for money
....
4
Ευρώ/Άτομο
17-25

Πρωτη φορά πήγαμε χτες.
Η εξυπηρέτηση αριστη, σου βγαζει αυτο το συνοικιακό, ωραίο συναισθημα.
Μετά απο τις προτάσεις του Κου Τσαου, ηρθαν…
τι να πω. Φανταστικες γευσεις, ολόφρεσκες και ελάφριες΄.
Εχβω φάει αρκετες φορες αυθεντικο Βιετναμεζικο στο Παρίσι, αλλά αυτο ήρθε στην κορυφη!

θα ξαναπάω αρκετες φορές έτσι ώστε να τα δοκιμάσω όλα.
πληροφοριακά πήραμε τα Νεμς ατμου, Noodles Vietnam, Cantonese Rice, Cucumber Chicken αλλα και PHO soup(το πιο αυθεντικο βιετναμεζικο πιατο που μπορειτε να βρειτε).

σας το συστηνω ανεπιφύλακτα.

Α! και πολύ καλες τιμές!

Ακατάλληλη; Μοιράσου το! (permalink)
2
30 Μάρ 2012Carla

....

3.5+/-

9_thumb
Τον εμπιστεύονται
5
Έχει γράψει Κριτικές
2
Ποιότ. Φαγητού
....
4
Εξυπηρέτηση
....
4
Χώρος/Ατμόσφ.
....
2
Value for money
....
4
Ευρώ/Άτομο
17-25

30.03.2012
Κάθε φορά που το επισκεπτόμαστε είναι μια μοναδική εμπειρία γεύσεων μολονότι ο χώρος δεν σε προδιαθέτει.
Για όποιον αγαπάει την Ασιατική κουζίνα θα βρει το στέκι του και για όποιον απλά θέλει να την δοκιμάσει θα καταφέρει να την αγαπήσει.

Εξαιρετικός κύριος ο ιδιοκτήτης. Αφήστε τον να σας προτείνει και να σας ενθουσιάσει. Δοκιμάστε τα πάντα!

Ακατάλληλη; Μοιράσου το! (permalink)
0
18 Μάρ 2012World

....

3.5+/-

Thumb_080720122879
Τον εμπιστεύονται
109
Έχει γράψει Κριτικές
112
Ποιότ. Φαγητού
....
4
Εξυπηρέτηση
....
4
Χώρος/Ατμόσφ.
....
3
Value for money
....
3
Ευρώ/Άτομο
17-25

Έκπληξη αυτό το βιετναμέζικο στην Ηλιούπολη. Δεν περίμενα να βρω τέτοιες γεύσεις, ποιότητα και εξυπηρέτηση που συναντάς ελάχιστες φορές στην Αθήνα. Ας τα πω πιο αναλυτικά όμως.

Δύο σχετικά μικροί χώροι, εσωτερικός και εξωτερικός σκεπασμένος, για μη καπνίζοντες και καπνίζοντες αντίστοιχα. Διακόσμηση λιτή και χαρακτηριστική ασιατική χωρίς υπερβολές. Απαλή μουσική.

Η οικογένεια Chau είναι σε πλήρη δράση, ο πατέρας στην υποδοχή και την εποπτεία, οι κόρες στο σέρβις και η μητέρα στην κουζίνα. Αξίζει σε όλους ‘4’ λόγω ευγένειας, απλότητας και χαμόγελου.

Κατάλογος με γνωστές ασιατικές συνταγές και διάφορες βιετναμέζικες. Δοκιμάσαμε αρκετά πιάτα και ήταν όλα από πολύ καλά έως εξαιρετικά.
-σούπα wonton
-nem, η βιετναμέζικη εκδοχή των spring rolls
-sao mai, κιμάς μέσα σε ζυμαρικό στον ατμό
-βιετναμέζικα noodles, εξαιρετικά
-μοσχάρι με κάρυ, γευστικότατο
-πίτες για συνοδεία στο μοσχάρι, πολύ νόστιμες και αυτές
-κοτόπουλο με κάσιους, υπέροχο
Ήταν τα 4 τελευταία πιάτα που με ενθουσίασαν περισσότερο και έβαλα το ‘4’ στο φαγητό.

Οι τιμές σε λογικά επίπεδα, κατά τη γνώμη μου θα ήταν ιδανικές αν ήταν 1€ χαμηλότερες σε όλα τα πιάτα.
Ορεκτικά γύρω στα 5€, κυρίως πιάτα 8-11€.
Όλο το παραπάνω πακέτο με τσάι γιασεμί έφερε λογαριασμό 47€.

Εντυπωσιάστηκα από αυτό το βιετναμέζικο εστιατόριο και το συστήνω με βεβαιότητα. Αξίζει.

Ακατάλληλη; Μοιράσου το! (permalink)
6

Διάβασε περισσότεραhttp://www.ask4food.gr/estiatoria/1130-chaus#ixzz2ES4ntDI9

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.