Διαβούλευση του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2012 – 2014




Δελτίο τύπου:
Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ανακοινώνει ότι κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 22 Νοεμβρίου 2012, εγκρίθηκε η Α’ ΦΑΣΗ του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Στρατηγικός Σχεδιασμός) του Δήμου για την περίοδο 2012-2014.
Το κείμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου τίθεται σε δημόσια διαβούλευση έως τις 19-12-2012 με στόχο αφενός την ενημέρωση των πολιτών, των τοπικών επαγγελματιών, των πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας, για το όραμα, την αποστολή, τις αναπτυξιακές προτεραιότητες και τους στρατηγικούς στόχους του Δήμου για την επόμενη περίοδο και αφετέρου τη κατάθεση προτάσεων για την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού.
Μετά τη διαβούλευση και την επεξεργασία των προτάσεων από την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου, θα ακολουθήσει η κατάρτιση του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και του Οικονομικού Προγραμματισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις απόψεις και προτάσεις τους στο κωδικοποιημένο «Έντυπο Δημόσιας Διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα» , το οποίο, εφόσον συμπληρώσουν, μπορούν:

1) να το αποστείλουν σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

2) να το καταθέσουν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, Βούλα), υπόψη κου Δ. Αποστολόπουλου, Γραφείο Προγραμματισμού.
Το «Έντυπο Διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα» και το πλήρες κείμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα http://www.vvv.gov.gr

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Προγραμματισμού, τηλ. 2132020053 (αρμόδιος υπάλληλος Δημήτρης Αποστολόπουλος).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.