Διασυλλογικός Αγώνας Ιστιοσανίδας




Διασυλλογικό αγώνα Techno293 και RS:X διοργάνωσε ο ΝΟΒ στις 8-9 Δεκεμβρίου. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ενώ η εμπειρία του Δανιήλ Αλχανάτη και των εργαζομένων στον Όμιλο συνετέλεσε στην επιτυχία στο οργανωτικό μέρος.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι αθλητές του ΝΟΒ κυριολεκτικά “πετούσαν” στα κύματα : ο Ανδρέας Αράπογλου πρώτευσε στην κατηγορία των Εφήβων, ο Σάμης Ναμιας στους Παίδες ενώ οι αθλήτριές μας Ναταλία Αράπογλου, Αλίκη Καραντινού και Σοφία Κωνσταντινίδου μονοπώλησαν το βάθρο στα κορίτσια.

Στην κατηγορία RS:X overall η Τζέλλυ Σκαρλάτου, πρώην αθλήτρια του ΝΟΒ και νυν του ΝΟΚΒ, με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κέρδισε εύκολα. Ελπίδες όμως στη δύσκολη αυτή κατηγορία (που παραμένει στο Ολυμπιακό πρόγραμμα) έχει και ο μικρός αθλητής μας Νίκος Βάρλας, που δείχνει να διαθέτει όρεξη και πείσμα για να προχωρήσει ψηλότερα.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

 

Έφηβοι (u17)

1. Ανδρέας Αράπογλου (ΝΟΒ)
2. Δημήτρης Μεγαρίτης (ΝΟΚΒ)
3. Σταύρος Δεβεσιάδης (ΝΟΚΑ)

12. Θοδωρής Αρβανίτης
13. Πέτρος Γεωργαρίου

Παίδες (u15)
1. Σάμης Νάμιας (ΝΟΒ)
2. Γιώργος Παρούσης (ΝΟΕΒ)
3. Κων/νος Μπαμπέτας (ΝΑΟΒ)

15. Δημήτρης Αράπογλου (ΝΟΒ)

Κορίτσια
1. Ναταλία Αράπογλου (ΝΟΒ)
2. Αλίκη Καραντινού (ΝΟΒ)
3. Σοφία Κωνσταντινίδου (ΝΟΒ)

RS:X, Γυναίκες
1. Τζέλλυ Σκαρλάτου (ΝΟΚΒ)
2. Χαραλαμπία Αντωνάτου (ΝΑΟΒΒ)

RS:X, Άνδρες
1. Δημήτρης Μανιατάκης (ΝΟΚΒ)
2. Νίκος Βάρλας (ΝΟΒ)
3. Δήμος Παπαλεονάρδος (ΝΑΟΒΒ)

Συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες μας, τους προπονητές τους και όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση του αγώνα !

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.