Χρόνια πολλά παιδάκια!





Δελτίο τύπου:
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου. Τα παιδάκια γιόρτασαν τον ερχομό των Χριστουγέννων μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα στους στολισμένους από παιδικά έργα Παιδικούς Σταθμούς.
Αναβίωσαν τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις, μέσα από τα σκετσάκια, τα ποιηματάκια και τα τραγουδάκια τους. Ντυμένα Αγιοβασιλάκια, νανάκια, καλικαντζαράκια, χιονούλες, αγγελάκια, ελαφάκια, ευχούλες καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και τα οικεία τους πρόσωπα, που έσπευσαν για να τα καμαρώσουν.
Ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός που ήταν παρών σε όλες τις γιορτές, συνεχάρη τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους για το έργο που προσφέρουν, επισημαίνοντας ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, οι Παιδικοί Σταθμοί είναι στην πρώτη προτεραιότητα του, με κύριο μέλημα τη φροντίδα και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών των συμπολιτών μας.
Ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου Νίκος Παπανικολάου, στο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και τους διαβεβαίωσε ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, οι Παιδικοί Σταθμοί θα συνεχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αλίμου Θάνο Ορφανό, το Δημοτικό Συμβούλιο για την ουσιαστική στήριξη που παρέχει στους παιδικούς σταθμούς, καθώς και τη Διευθύντρια Παναγιώτα Νικολάου, τις Προϊσταμένες και όλους τους εργαζόμενους, για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά.
Όλοι οι προσκεκλημένοι, έμειναν ενθουσιασμένοι τόσο για την άψογη διοργάνωση των γιορτών όσο και για τη ζεστή υποδοχή από όλο το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών και ιδιαίτερα οι γονείς των παιδιών εξέφρασαν μεγάλη ικανοποίηση για τη σπουδαία δουλειά που γίνεται από όλους σε καθημερινή βάση.


Τα παιδιά των ΔΠΣΑ μέσα από τις γιορτές τους μας ταξίδεψαν
στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων, χαρίζοντας σε όλους χαμόγελα
αλλά και μηνύματα αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας.


Κοντά στα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου
βρέθηκε ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός και ο πρόεδρος τους Νίκος Παπανικολάου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.