Χειμερινός Διάπλους Βουλιαγμένης 2012


Ξεχωριστή επιτυχία γνώρισε η φετινή διοργάνωση του Χειμερινού Διάπλου της Βουλιαγμένης, που επιμελήθηκαν ο ΝΟΒ και η ιστοσελίδα μαραθώνιας κολύμβησηςwww.marathonswim.gr. Περίπου 200 αθλητές και αθλήτριες έλαβαν μέρος και δεκάδες άλλοι παρακολούθησαν τον αγώνα, γεμίζοντας το χώρο του Ομίλου με το αθλητικό τους πνεύμα, το ήθος και τον ενθουσιασμό τους !

Ανάμεσά τους αρκετά γνωστά ονόματα από το χώρο των κολυμβητικών μαραθωνίων, Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές ανοιχτής θάλασσας, διεθνείς αθλητές της υδατοσφαίρισης, τριαθλητές αλλά και μέλη του ΝΟΒ – ερασιτέχνες αθλητές, που συμμετέχουν ενεργά και υποστηρίζουν με την παρουσία τους το θεσμό του συγκεκριμένου αγώνα και των διοργανώσεων της ανοιχτής θάλασσας.

Στο αγωνιστικό μέρος, στα 3,500 μέτρα νικητής ανεδείχθη ο Στέλιος Φιλόπουλος ενώ πρώτη ανάμεσα στις γυναίκες (6η συνολικά) τερμάτισε η Ελίνα Μανθα. Στα 1,000μ νικητής της κούρσας ήταν ο Αλέξανδρος Βλάσσης ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Μάνια Μπικώφ !

Παράλληλα, με μεγάλο ενθουσιασμό συμμετείχαν και οι μικροί μας φίλοι στον αγώνα των 150μ : νικητής ο Κων/νος Αμουργιανός (12 ετών) ενώ 11η κατετάγη η Ελένη Αλχανάτη … 3 ετών !

Σημειώνεται ότι την εκκίνηση έδωσε ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης ενώ την απονομή στις γυναίκες έκανε η Μαριάννα Λυμπερτά.

Mετά και τις διασταυρώσεις των ηλικιών, ανακοινώθηκαν οι νικητές ανά κατηγορία όπως και τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα.

Ο ΝΟΒ ευχαριστεί την www.marathonswim.gr και τον κ. Ζαχαρία Αλεξανδράκη, την κ. Λίλα Κολοκοτρώνη, για την προετοιμασία του αγώνα και το οργανωτικό του μέρος. Η εμπειρία τους είναι πολύτιμη ! H δε χρήση της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης αναβάθμισε την ταχύτητα και ακρίβεια στην έκδοση των αποτελεσμάτων.

Ευχαριστούμε, τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, για την ευγενική τους χορηγία στα μετάλλια.

Ευχαριστούμε τη Μediamarkt για την πολύτιμη χορηγική στήριξή της για πρώτη φορά στο φετινό αγώνα. Ελπίζουμε του χρόνου να είναι και πάλι μαζί μας !

Ευχαριστούμε, επίσης την GU, που χορήγησε τα gel των αθλητών πριν τον αγώνα ενισχύοντας την αντοχή τους στο κρύο νερό, αλλά και τη Red Bull, που τα ενεργειακά της ποτά αναζωογόνησαν το σώμα και το πνεύμα των αθλητών μετά τον αγώνα !

Ευχαριστούμε τη Lifeguard Hellas, η οποία εγγυήθηκε την ασφάλεια των αθλητών με τη φροντίδα της 12μελούς ομάδας ναυαγοσωστών της, με σκάφος και κανό. Τον κ. Αλέξανδρο Χαλιάσο (γιατρό και μέλος του ΝΟΒ, με αθλητική συμμετοχή σε αντίστοιχους αγώνες στο παρελθόν) και την κα Βέτα Σιγίζη, νοσηλεύτρια του ΝΟΒ, που συνέβαλαν από την πλευρά τους στην ιατρική κάλυψη των αθλητών.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους εκπροσώπους του Δήμου, κα Αλεξία Καμμένου και κ. Δημήτρη Κακογιαννάκο, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευελπιστούμε ότι – με τη συνδρομή και της φετινής εμπειρίας – ο αγώνας της επόμενης χρονιάς θα έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία !

Olympionikes 754x 12003278 120LfgrdH 01 120LfgrdH 03 120
3xSLTKKMania 120MV GM 1204xSLT 120Triathl 01 120 LfgrdH 02 120
Spects 120 Triathl 02 1203500m 01 120 Kids 01 120Kids 02 120
Kids 03 120Kids 04 120GU MM 120RB 01 1203500m 01 120
    

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X